Ilyen fajta arcbőrrel mit lehetne tenni? (kép)
Nagyon nagyon régóta pattanásos vagyok. Nagyon sok terméket kipróbáltam, házi pakolást, gyógyszertári kozmetikumokat, kozmetikust, Zineryt-et,mannaszappant, de egyik sem volt hatásos. Jövőre megyek gimnáziumba és szeretnék addigra valahogy kinézni. Sosem volt még barátom..(talán a pattanások miatt is). Segítsetek! Mit tehetnék ezzel a bőrrel?
(alapozót 2 éve nem használok)
Illetve még egy kérdés fiúkhoz intézve! Járnátok egy olyan lánnyal,akinek ilyen az arcbőre?
15/L-Szeged
Nem értem a problémádat.
Azt hittem, hogy egy heges, óriási pattanásokkal teli, ronda gyulladt arcot mutatsz.
Ezzel szemben neked teljesen normális bőröd van minimális bőrhibával.
Addig örülj, amíg csak ilyen!
(és mi az, hogy 2 éve nem használsz alapozót? 13 évesen hova használtál?)
Semmi gond nincs az arcoddal. Én is azt hittem, hogy ennél sokkal durvább.
Járj kozmetikushoz, ő mindig ilyen szépen rendbe tudja tartani az arcodat, ha pedig nem hiszed el, hogy nincs gond a bőröddel, akkor menj el bőrgyógyászhoz, és ő majd megmondja a tutit.
Kicsit most megörültem a kommentjeitek alapján, hogy nem láttok annyira csúnyának.
Nos,az a helyzet, hogy 13 évesen kicsivel durvább volt a helyzet, muszály volt takargatnom, nem mentem ki úgy az utcára, mert féltem,hogy megbámulnak.Aztán 1 éve nyáron elkezdtem komolyabban foglalkozni a témával, és ott láttam,hogy nem igazán tesz jót a bőrnek.Gondoltam,hogyha ez a szép bőr ára,akkor kipróbálom. Így jutottam el oda, hogy nem használok alapozót!Voltam már bőrgyógyásznál is, ő írta fel a Zineryt-et.
Köszönöm a gyors válaszaitokat.
A ronda valahol ITT kezdődik:
http://www.youtube.com/watch?v=wp5iy5JJqDA
http://www.youtube.com/watch?v=ex33wtqnNz8
Őket teljesen értem, hogy miért kennek fel egy tonna alapozót és korrektort magukra.
Pár pattanás és mitesszer miatt viszont nem éri meg.
Egy az, hogy 15 évesen ez teljesen életkori sajátosság. A hormonváltozások okozzák, megszüntetni nem tudod őket, csak kordában tartani.
Ráérsz majd csak akkor maszkírozni, ha mégse nőnéd ki "időben".
(Csak hogy biztassalak, nekem 25 éves koromra sikerült. Bocs, ez gonosz volt, bár igaz.).
de hülye vagy, ne is haragudj! ez egy tök normális bőr 15 évesen!
elárulom, a celebek bőre még rondább, de agyon vannak vakolva és photosoppolva! ne ahhoz mérd magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!