Ilyen fajta arcbőrrel mit lehetne tenni? (kép)
Figyelt kérdés
Nagyon nagyon régóta pattanásos vagyok. Nagyon sok terméket kipróbáltam, házi pakolást, gyógyszertári kozmetikumokat, kozmetikust, Zineryt-et,mannaszappant, de egyik sem volt hatásos. Jövőre megyek gimnáziumba és szeretnék addigra valahogy kinézni. Sosem volt még barátom..(talán a pattanások miatt is). Segítsetek! Mit tehetnék ezzel a bőrrel?
(alapozót 2 éve nem használok)
Illetve még egy kérdés fiúkhoz intézve! Járnátok egy olyan lánnyal,akinek ilyen az arcbőre?
15/L-Szeged
2013. okt. 22. 16:30
11/12 A kérdező kommentje:
Utolsó!
Nagyon szépen köszönöm a hasznos válaszodat!
Ében szappant használok én is.:)
és igen..az édesség a nagy szenvedélyem.:)
2013. okt. 23. 11:20
12/12 anonim válasza:
Nagyon szívesen! Egyébként neked az Ében szappantól nem jöttek kis pattanások? A méregtelenítési folyamat miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!