Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit vigyek magammal enni ha...

Mit vigyek magammal enni ha holnap egesznap a kocsiban fogok ulni?

Figyelt kérdés

Reggel indulunk es keso este erunk csak oda,ahol nyaralunk.Egesz nap a kocsiban fogok ulni,es mivel ez meg nem a nyaralas resze igy holnapi napon még tartom a fogyokuram utana meg lesz egy kis csalohét:)

Szoval mit vigyek a kocsiba enni? Mar csomagoltam el magamnak 450kcal szendvicset,ez elall az autoban.Esetleg valami otlet hogy még mit? Tudok meg valamit osszedobni amit fozni kell,csak mondjatok otleteket!

2017. júl. 1. 20:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én ha hosszabb utra megyek, akkor bakonyi barna kenyeret veszek a cerestől. Egy szendvics két szelet, bőven elég. Bele liga 20 %-os margarin, csirkemell sonka, uborka,paprika. Megkenem még mustárral, és kecsöppel. Olyan finom, hogy alig várom, hogy ehessem. Ezt napi 3x simán megeheted. Inni ásványvizbe csavarok egy egész citromot, és kb fél deci málnaszörpöt- cukormenteset. Jó savanyu, üditő. Ezt itthon is megcsinálom minden reggel, igy megiszom a több mint két litert naponta. Amugy én is fogyózom, ma 280 napja. Regisztráltam egy kalóriaszámlálós oldalon, az vezet, és igy sikeres vagyok.
2017. júl. 5. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!