Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit vigyek magammal enni ha...

Mit vigyek magammal enni ha holnap egesznap a kocsiban fogok ulni?

Figyelt kérdés

Reggel indulunk es keso este erunk csak oda,ahol nyaralunk.Egesz nap a kocsiban fogok ulni,es mivel ez meg nem a nyaralas resze igy holnapi napon még tartom a fogyokuram utana meg lesz egy kis csalohét:)

Szoval mit vigyek a kocsiba enni? Mar csomagoltam el magamnak 450kcal szendvicset,ez elall az autoban.Esetleg valami otlet hogy még mit? Tudok meg valamit osszedobni amit fozni kell,csak mondjatok otleteket!

2017. júl. 1. 20:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
hány kalóriát eszel egy nap? Ezt nem ártana tudni az ötletekhez
2017. júl. 1. 20:44
 2/11 A kérdező kommentje:
1500at
2017. júl. 1. 20:45
 3/11 Dzseri ***** válasza:
még két szendvicset
2017. júl. 1. 20:46
 4/11 anonim ***** válasza:
93%
Egész nap csak nem fogtok autóban ülni! Autópályán vannak pihenőhelyek, álljatok meg legalább ebédelni! Eszel valami grillezett húst salátával, és megvan a fogyókúrás ebéded.
2017. júl. 1. 20:47
 5/11 anonim ***** válasza:

[link]

én mostanában ezt szoktam enni, emellé mehet egy kis light sajt,csirkemellsonka, mellé dobozban vihetsz zöldségeket. Én ezt a kenyérkét egy leheletnyi csípős mustárral szoktam megkenni, az minimális kalória, rakok rá csirkemellsonkát és főtt tojást, uborkát és paradicsomot. Csak ugye az útra a főtt tojás nem biztos hogy jó, mert könnyen megromolhat.

2017. júl. 1. 20:49
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Áruld már el ez mitől jobb, mint egy rendes kenyér?? Ugyanannyi kalória.
2017. júl. 1. 21:19
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
Miben jobb? Nos a kenyér csupa fehérliszt vagyis szénhidrát, míg ebben nincsen, tehát nem dobja meg olyan drasztikusan az inzulinszintet, ami nem fog rövid időn belül mélyrepülésbe kezdeni így nem jönnek rám a falásrohamok sem. És ebből fele annyival jóllakom mint a kenyérből.
2017. júl. 1. 21:22
 8/11 anonim ***** válasza:

Embere válogatja. Nem tudhatjuk, téged mi laktat és mit szeretsz. Gondolom, szénhidrátra alapozod a kalóriabeviteledet, de ez még kevés infó...

A felhőkenyeres hozzászóló étele nekem szimpatikus, persze nem mindenkinek egyformán jó az sem, van, akinek sok szénhidrát kell.

Gyümölcsöt is vihetsz, olajos magvat is...

De akár sült húst is rizzsel. Vagy zabkását vagy bármit.

A romlóbb ételeket hamarabb edd meg, bár fél nap nem sok és hűtőládák is vannak a világon.

2017. júl. 1. 22:40
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

ma 21:22

Ez úgy felfúj, mint a sz*r! egész nap csak fingasz!

2017. júl. 1. 22:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Azt kihagytam, hogy én sós sütit szeretek vinni elsősorban ilyenkor (meg pár egyéb dolgot, hogy legyen változatosság, főleg mogyorót és mazsolát és zöldséget). Normál embernek a pogácsafélék ilyenek, nálam a szénhidrátszegény fehérjedús sajtos szezámsüti, tipikus fogyózónak fogalmam sincs, de mindenféle érdekes makrókat össze lehet hozni egy ilyen kis könnyen megfogható és porciózható, számolható sós sütivel. Az enyém többé-kevésbé piskótaféle (lehet sokkal töményebb is, de laza is) és muffinformában sütöm, egy tele muffinsütő bőven felül tudja múlni a napi kalóriaigényemet, még csak nem is kell mellé vinnem semmit.
2017. júl. 1. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!