Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ehetek ma egesznap lasagnet...

Ehetek ma egesznap lasagnet ha vegigmozgom a napot?

Figyelt kérdés

Sutottem lasagnet (1500kcal) es amugy egy hete eszek 1500kcalt,mivel sulyt tartok elotte 1400at ettem.Szoval egesznap azt az 1500kcalnyi lasagnet eszem.Reggel voltam setalni 3,5km-ert mentem,aztan most eszek megint lasagnet utana megyek uszni 2orat a strandra,aztan utana még megyek kb 2orara deszkazni a haverokkal.Aztan ha hazaerek megeszem a maradek lasagnet.Szerintetek ez igy okes? Ugy ertem ha pl egesz nap itthon fekudnek nyilvan nem ennek lasagnet mert azert az sok lenne,de igy lemozgom nemigaz?

Csak azert mert mostansag mar eszek olyan kajakat is amiket fogyokura alatt nem persze a kereten belul maradva (turogomboc rakott krumpli torta) es felek hogy hiaba maradok keret alatt hizni fogok.Mit gondoltok? 171cm/54kg

2017. jún. 22. 10:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyel lasagnet, en is azt ennek.
2017. jún. 22. 11:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteget mozogsz, egyél sok lasagnet, ne csak 1500kcalnyit.
2017. jún. 22. 13:07
 3/6 anonim ***** válasza:

"hiaba maradok keret alatt hizni fogok."

És azt mégis hogy csinálnád, elárulod?

Van valami szerkezet a gyomrodban, ami 1500 kilokalóriából többet csinál? Vagy hogy?

Vagy pedig alapvetően nem értetted meg az energiafelhasználás fizikai és biológiai jellgezetességeit.

2017. jún. 22. 13:38
 4/6 A kérdező kommentje:

3as

lehet csak bekepzelem ha a kisse egeszsegtelenbol viszem be akkor hizok,de akkor megnyugodtam hogy nem.

Koszonom!

2017. jún. 22. 18:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem hízol, ha csokiból viszed be, de kereten belül maradsz, akkor sem hízol. Más kérdés, hogy nem egészséges, de pont egy lasagne annyira nem is gáz. Fehérjeszegényebb nap lesz, az tuti, de nem dől össze a világ, ha egy nap eltolódnak a makrók kicsit.
2017. jún. 22. 22:52
 6/6 greta.t válasza:
50%
Megeheted, de szerintem ez hülyeség. Ha diétázni akarsz, vagyis inkább fogyni, vagy súlyt tartani, annak az lenne e lényege, hogy egészségesen kajálsz. Húsokat, sok fehérjét, zöldséget, hosszan felszívódó szénhidrátokat, jó zsírokat. Ha egész nap lasagnét eszel, lehet nem fogsz hízni, ha közben mozogsz egy csomót, de nem teszel vele jót sem. Persze 1-1x belefér, ha tartasz csalónapot, ha ezt annak szánod, de amúgy ennek így nem lesz értelme, csak életmódváltással lehet tartós fogyást meg jó alakot elérni. De amúgy a shop.builder.hu-n vannak ehhez kapcsolódó cikkek, olvasgathatsz ott is.
2017. jún. 26. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!