Ha egésznap káposztát, répát, céklűt fogyasztottam, de elég nagy mennyiségben akkor hízhatok?
Egészséges kajából is be lehet vinni akkora mennyiséget, ami már hizlal.
Számold a kalóriákat és nem lesz gond.
Egészséges kajákból nem lehet bevinni annyi kcal-t, ami hizlal mivel nem a kalóriák hizlalnak hanem a káros hatás, amit például a gyorsan felszívódó szénhidrátok okoznak.
De szénhidrátdúsan táplálkozni meg nem egészséges, tehát az egészsége kajákkal senki sem hízik :)
Esetleg ha antidepresszánsokat vagy más mérget tol mellé, vagy tejet.. de ezek ugye az egyéb megbetegítő kategóriába tartoznak :)
Az aminosavösszetételt hagyjuk, amúgysem ez a tipikus napod, de tudod, ha én ezekből túl sok kalóriát vinnék be (amire képtelen vagyok. szeretem a zöldségeket, de 1-2 kiló mindig elég belőlük naponta, sokszor kevesebb is), bizony az nekem elég jó fehérjebevitelt adna... Persze nem árt egy kis komplett állati fehérjét bevinni :D
A hal kalóriatartalma sem lehetett olyan rengeteg, bár ki tudja, viszont lehet, hogy igen alacsonyan állsz zsír terén, holnap majd egyél abból eleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!