Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Diéta alatt milyen könnyen...

Diéta alatt milyen könnyen beszerezhető nassot ajánlotok és milyen mennyiségben?

Figyelt kérdés
2013. máj. 2. 00:12
 1/8 anonim ***** válasza:
64%

Aszalt gyümölcs (szilva, sárgabarack) -egyszerre csak 1-2 darabot

mazsola - max. maréknyit

kesudió, dió, mandula, szintén max. maréknyit

Cerbona 'cukor nélküli' mogyorós-csokis müzliszelet napi max. 1

Fehérje szelet (DM-ben 'Protein riegel' banános van, Rossmannban vaníliás ízű 'Wellmix'). Ezek isteni finomak, nagyon tömények, napi max. 1db ebből is.

Persze ne nassolj minden nap.

2013. máj. 2. 01:05
 2/8 anonim ***** válasza:
túró rá öntesz egy light jogobellat.. isteni :D
2013. máj. 2. 07:04
 3/8 anonim ***** válasza:
igazából tök mindegy csak nem gyors felszívódású szénhidrát legyen
2013. máj. 2. 07:30
 4/8 anonim ***** válasza:
44%
Háztartási keksz. 1 darab 20 kalória általában, így napi 5-öt is megehetsz belőle. :)
2013. máj. 2. 08:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Illetve én szoktam olyat, hogy egy almát vékony szeletekre felvágok. Egészséges, olcsó.
2013. máj. 2. 08:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Almakarikák fahéjjal meghintve. Túlzásba ezt sem kell vinni.
2013. máj. 2. 08:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem az olajos mag a legjobb, bár az a helyzet, hogy az az étkezésem alapja és nem is kívánok enni, ha egyszer jól vagyok lakva két étkezés között :) Az olajos mag pedig már komoly étel számomra :)

Szoktam csokipudingot is: érett banán és kakaópor (ha nem elég érett a banán vagy édesebbet akarsz, egy csepp stevia teljesen jó bele, pedig én nem szeretem az ízét szinte semmiben, de gyümölcsökben teljesen jó). Én sosem állítok fel korlátot gyümölcsevés terén, de nem is szoktam sokat enni belőlük. A csokipudingomban fél banán van és az már egy kellemes édességadag.

Persze kinek milyen a diétája, az enyémbe elég sokminden belefér, ha nem tartalmaz glutént, ipari cukrot és laktózt.

2013. máj. 2. 09:06
 8/8 anonim ***** válasza:
utolsónak: még ha paleosan is eszel (mint én is), nagyon nem jó, hogy az olajos mag van előtérben nálad. nem véletlenül találták ki a paleo-piramist.
2013. máj. 2. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!