Tegyük fel én egésznap (1 nap csak) ezeket eszem de 1500 kcal-ig megyek akkor az számitani fog testsúly szemponjából?
Reggelire(fél 7) egy lidl virslis rúd zsirszegény natur joghurtal.meg 1 maréknyi mézes gabonapehely egy kis 1,5 tejjel . Aztán kicsit késöbb egy kisebb zsemle parizerel.
Azután csak fél2 körül ettem egy kis húsos káposztát(diétásabb változat)natur yoghurtal, fél sajtos kiflivel. Na és most jönnek a szépdolgok.. ismét gabonapehely csak kicsit több ,fél kocka fehér csoki,fél szalonncukor, kb 8db bolti barátfüle házi baracklekváral meg spékelve
Látod, ezért baromság a kalóriaszámlálás.
Szemét kajákból vitted be a szükségleteted, fogyni fogsz mivel kalóriadeficitben vagy (mivel gondolom a fogyás a célod) de, hogy egészségesnek mondható-e, hát nem.
Fehérje: egy 5évesnek lehet elegendő
Szénhidrát: ááá, abból van mint a tenger
Zsír: vittél be sok rosszt és kevés jót
Nem tudom, az állandó szénhidrát mit fog jelenteni testsúly szempontjából, segíteni biztos nem fog, de hogy nem egészséges hanyagolni a zöldséget és egyéb értelmes ételeket (a húsos káposztába nem kötök bele, az jó is lehet, a hús minőségétől függően), abban biztos vagyok.
Az én szemszögemből elképesztően sok szénhidrátot eszel, de még egy normál emberhez képest is durvának tűnik a helyzet. Az én párom szinte körtés-mézes és csokis rizseken él, de azért ennyi szénhidrátot ritkán visz be, mert eszik mást is, most pl. zöldséglevest.
Rég láttam ennyire megdöbbentően, minden szempontból teljesen rosszul összeállított étkezést. Egyenes út az elzsírosodáshoz az izomvesztéshez és a vitaminhiányhoz. Gratulálok.
A napi kalórián belül az ételek minősége azon belül a makro és mikro elemek egyensúlya a fontos.
"fogyni fogsz mivel kalóriadeficitben vagy"
azt is izomból, mert hogy zsírvesztés így nem lesz, az tuti
Jaj istenem, miért nincs az iskolákban végre egészséges életmódra nevelés?
Olyan hülyeségeket tudnak összeszedni szerencsétlen fiatalok, hogy az embernek égnek álla haja!
Én csak azt nem értem a fél kocka csoki és a fél szaloncukor az hogyan? Kettévágod, de most komolyan?
És ha megennéd az egészet akkor utána mi lenne?
Ha jól veszem 99-ben születtél most vagy 15 éves.
Hol a fehérje, hol a zöldség, gyümölcs? Hol a testmozgás?
Mi az a parizer, a lidl virsli.? Húsról hallottál már?
Csirkemellről? Szelet karajról salátával?
A szülők ilyenkor hol vannak?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!