Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha setalok egesznap es utana...

Ha setalok egesznap es utana eszek kb annyit amennyi a napi kaloriakeretem ketharmada akkor nem ert semmi se a setalas?

Figyelt kérdés
Mondjuk setalassal elegettem 800kcalt,majd este befaltam kozel 1100at. Nem maradtam a napi keretemen belul,sokkal tulleptem viszont elotte meg ledolgoztam.Vagy utana kellett vna ledolgozni?
2017. máj. 19. 21:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Tökmindegy, mikor dolgozod le, akár másnap is... Nem tudom, mennyit ettél, de a mozgás sosem ekvivalens a kalóriaégetésével, nyilván nem mindegy, csinálod-e.

Egy normális keret figyelembe veszi az extra aktivitást.

2017. máj. 19. 21:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Te ugyanaz vagy aki 13 km-t setalt az elozo kerdesben
2017. máj. 20. 09:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Azért azt vedd figyelembe, hogy a testednek alapjáraton van egy 1700 kcal (cirka) alap metabolizmusa, szóval pluszban is égetsz kalóriát. Így az 1100 nem hangzik olyan vészesen, sőt egy napra még kevés is.
2022. aug. 11. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!