Atlephetem a kaloriakeretem almaval? Fogok hizni?
A gyümölcscukor este nem a legjobb (nekem legalábbis ezt mondta a dokim). De még mindig jobb mintha csokit ettél volna:)
Amúgy, ha egyre többször fordul elő, az azért van, mert valószínűleg kevés a kalóriabeviteled és a tested jelzi ezt. 1300 kalóriával nekem kopogna a szemem...
Majdnem mindegy, mivel kerülsz többletbe, bár a gyors cukor a legrosszabb.
De te nem kerültél többletbe, mindössze csökkent a deficited, így várhatóan lassabban fogysz, ennyi.
Ha jólesik, én nem akadályozlak meg az effélében, de ha rendszeres a dolog, vállald be a lassabb fogyást.
1300 kcal sokunknak nagyon kevés, de ha neked pici a kalóriaigényed vagy gyorsan akarsz fogyni (de még reális mértékben), még talán játszhatsz az ételekkel, elosztással, hogy laktatóbb legyél - de sokkal inkább mozogj többet.
Ezért kéne értelmesebb étrendet és kalóriakeretet megállapítani.
És nem, továbbra sem lehet hízni attól, ha egy nap túlcsúszol, fogjátok fel, hogy egy nagyobb kakival letudjátok a dolgot másnap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!