Ha nem lépem át a kalóriakeretem, megehetek egyszerre egy tábla csokit?
Figyelt kérdés
Igazából súlytartás a cél, nem fogyás (170 cm és 65 kg vagyok). És nem minden nap enném meg, csak heti 1-2 alkalommal, akkor viszont egyszerre, mert ha én csokit látok, addig nem állok le, amíg van előttem. :D2016. febr. 8. 22:52
1/7 anonim válasza:
Ismerõs a helyzet:D ha NEM léped át a kalóriakeretet akkor nyugodtan;)
3/7 anonim válasza:
NEM! NEM EHETED MEG!
KÜLDJED ÁT INKÁBB NEKEM!!!!
4/7 anonim válasza:
Meg eheted nyugodtan, de a makrók is fontosak, tehát ha kevés fehérjét viszel be, akkor fogyásnál, súlytartásnál és hízásnál is bomlani fognak az izmaid.
5/7 anonim válasza:
Ha átléped, akkor is megeheted... Csak átlagban legyen súlytartó kalóriaegyenleged :)
Heti 1-2-szer beleférhet, ez kizárólag a te döntésed.
Nekem egy kocka se fér bele, mert cukros. De az én vagyok :)
6/7 anonim válasza:
Anno én is feltettem számtalanszor ezt a kérdést, miért is szeretem annyira az édességet.Egy egész-napos ételmennyiséget szívese odaadtam egy szelet toráért.Sajna 2 típusú diabétesz lett a vége. Nos, ne ijedj meg,ez a sztori rólam szólt, nem rólad. Ha csak mértékkel fogyasztod, nem lehet baj! :)
7/7 anonim válasza:
Elvileg igen, de szerintem hetente megenni egyszerre 10 dkg csokit nagyon egészségtelen.
Inkább oszd el a hétre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!