Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha nem lépem át a kalóriakeret...

Ha nem lépem át a kalóriakeretem, megehetek egyszerre egy tábla csokit?

Figyelt kérdés
Igazából súlytartás a cél, nem fogyás (170 cm és 65 kg vagyok). És nem minden nap enném meg, csak heti 1-2 alkalommal, akkor viszont egyszerre, mert ha én csokit látok, addig nem állok le, amíg van előttem. :D

2016. febr. 8. 22:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Ismerõs a helyzet:D ha NEM léped át a kalóriakeretet akkor nyugodtan;)
2016. febr. 8. 23:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem minden kalória egyenlő.
2016. febr. 8. 23:24
 3/7 anonim ***** válasza:

NEM! NEM EHETED MEG!

KÜLDJED ÁT INKÁBB NEKEM!!!!

2016. febr. 9. 00:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Meg eheted nyugodtan, de a makrók is fontosak, tehát ha kevés fehérjét viszel be, akkor fogyásnál, súlytartásnál és hízásnál is bomlani fognak az izmaid.
2016. febr. 9. 09:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha átléped, akkor is megeheted... Csak átlagban legyen súlytartó kalóriaegyenleged :)

Heti 1-2-szer beleférhet, ez kizárólag a te döntésed.

Nekem egy kocka se fér bele, mert cukros. De az én vagyok :)

2016. febr. 9. 18:40
 6/7 anonim válasza:
Anno én is feltettem számtalanszor ezt a kérdést, miért is szeretem annyira az édességet.Egy egész-napos ételmennyiséget szívese odaadtam egy szelet toráért.Sajna 2 típusú diabétesz lett a vége. Nos, ne ijedj meg,ez a sztori rólam szólt, nem rólad. Ha csak mértékkel fogyasztod, nem lehet baj! :)
2016. márc. 2. 21:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Elvileg igen, de szerintem hetente megenni egyszerre 10 dkg csokit nagyon egészségtelen.

Inkább oszd el a hétre.

2017. dec. 11. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!