Ma megettem egy tábla csokit meg 2kicsit. Holnapra dagibb leszek?
ui.: egyébként nem értem a logikádat, azt kérdezted, hogy dagibb leszel-e ha megeszel xy mennyiségű csokit. Tanácsolom, ha félsz, akkor mozogd le. Erre meg azt vágod a szememre, hogy mozogni meg nincs kedved!
Akkor minek tetted fel a kérdést? Ja, csak, hogy megerősítést kapj, IGEN, ha sok csokit eszel, ELHÍZOL tőle!
Ha ebéd vagy vacsora esetleg mindkettő helyett etted meg azt a mennyiségű csokoládét akkor nem hinném, hogy dagibb lennél tőle. Attól is függ, hogy hogyan dolgozza fel a szervezeted, mennyit hasznosít belőle, mennyit raktároz, és mennyit űrit ki.
Nálam például ennyi mennyiségtől már a mentő vinne el, mert allergiás vagyok a kakaóvajra. Így 1-2 pici kocka csokin kívül nem tudok többet megenni. A szülinapomra csokoládé torta volt, egy szelet felét tudtam megenni, mert egyszerűen keserű lett az egész, majd szépen kipattogtam tőle. ;(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!