Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha ma ettem 3 szelet almás...

Ha ma ettem 3 szelet almás pitét és két kanél mézet az 1600kcal mellé, akkor holnapra hízok?

Figyelt kérdés

Fogyókúrázom, csak ma áhh rossz napom volt, nem szoktam így zabálni csak annyi gondom volt, lemerültem+ halottak napja is van ez is rossz volt, ideges voltam és megettem

Most nagyon bűntudatom van, holnapra csak zöldséget és húst tervezem reggelire és ebédre is, hogy tovább haladjon a fogyásom

2014. nov. 2. 20:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Néha kell ilyen nap is;)

Egy nappal semmit nem rontottál el, nem fogsz hízni, csak tartsd a diétád úgy ahogy eddig.

2014. nov. 2. 20:06
 2/3 anonim válasza:

Semmi, semmi probléma:) Egy nappal nem rontasz el semmit. A legfontosabb, hogy ne érezz bűntudatot.

Remélem azért élvezted az ízeket:) Gondolj arra, hogy az alma és a méz legalább egészséges.

2014. nov. 2. 22:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Te egyik nap még sovány voltál, másik nap pedig kövér? Ugye nem. Akkor egy nap csalástól még nem fogsz hízni. Csak legközelebb figyelj oda és legyen önuralmad. A "ma rossz napom volt" csak egy kifogás, ami olyan, mint a s***, van mindenkinek.
2014. nov. 3. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!