Hány napig lehet kibírni étel nélkül vagy csak minimális mennyiséggel? Pl napi 1-2 tojás 1 szelet kenyér
Nem fogyózás szempontjából, váratlan kiadásom lett, elfogyott a pénzem, és ami itthon van azt osztom be, ami 1 kenyér, 20 db tojás, zsír, margarin, fél csomag tészta 10 napig
Tegnap csak egy szelet kenyeret ettem 1 tojással, de nagyon fájt a fejem és szédültem egész nap, ez mikorra lesz jobb?
10 napig el lehet lenni akár semmivel is. Nekem egy kicsit kevesebb ételem volt egyszer 11 napra és 8 fokban kellett végigcsinálnom (dolgoznom nem kellett, épp ez az, hogy nem volt munkám)... De 5 nap konkrét böjt sem vág földhöz, jó, csak 4 és fél nap volt, de addig elvoltam, csak azért egyre megszállottabban gondoltam az ételre s szürreálisabbá vált a világ :D Az eleje sokkal rosszabb, amikor a tested pofára esik és éhes vagy... Utána a test átáll zsírra, mert az van, plusz sajna bontja az izmot, mert a fehérje kell...
Persze nem vagyunk egyformák. Én mindig zsírosan ettem, ez akár segíthet is valamit... Most, hogy extrém zsírosan eszem igen kevés szénhidrát mellett, alig van éhségérzetem. Ez szinte mindenkinél így van.
Lehet, hogy beosztva rosszabb, főleg, ha kis adagokban eszel szénhidrátokat...
A fehérjével van gond, 20 tojás kevés. Bár ha egyetlen alkalom, akkor ki tudsz bírni némi izomvesztést, majd visszaépíted, de ez mindenképpen szerencsétlen dolog :(
A szénhidrátfogyasztással legalább azért nem bontasz izmot, hogy glükóz legyen belőle :( De a fehérjehiány és a kalóriahiány miatt igen.
Nekem egész könnyű lenne most, szednék diót (itt nagyságrendekkel könnyebb, mint Budapesten, bár ott se volt lehetetlen), az elég tápláló, s fehérjetartalma sem elhanyagolható, max. lizinből jut egy kicsit kevesebb, mint kéne. Nem tudsz venni már semmit? Pár kiló sárgaborsó 1000 forint, a rizs is olcsó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!