Kinek sikerült fogynia 5-10kg írja le hogy mitcsinált a fogyasert? Flabelossal lehet ugy fogyni hogy rendesen etkezel mellette ugy mint regen? Feher kenyer neha nasi.
kizárólag csak étrendváltoztatással fogytam - nem mozogtam többet se kevesebbet, semmi nem változott az életemben.
kandidát mutattak ki, kaptam rá gyógyszert, azt végig szedtem, és belefogtam a candida diétába. január 16-án kezdtem, és úgy március végéig tartottam be.
160 centi vagyok, 68-70 kilóról indultam, 58-60 kilóra fogytam le, amit azóta is (két és fél éve kábé) tartok
és már a harminc és a negyven éves kor között vagyok félúton :) szóval szerintem ez elég jó.
mindenkinek javaslom az ilyen "tisztító" diétát. több pozitív hatása is van, nem csak a fogyás :)
Anyam nem adott nekem enni, mert nem volt itthon en meg lusta voltam kakat csinalni magamnak, -4kg 2 nap alatt.
Irjatnam hogy viccet felretrve, de nem vicceltem.
A fogyashoz elsosorban egy jo dieta kell, kitartas, es mozgas.
A szervezeted ellustult, ezert hiztal el. Eleinte jo lenne elkezdeni 5-10km-es "power" gyaloglassal, ami azt jelenti, hogy gyorsan gyalogolsz, nem ugy mintha valami oregember menne meletted es beszegettek.
2. Fontos dolog- karos etelekrol le kell mondanod. Kevesebb sot es cukrot hasznaljal el. Naponta 1 kiskanal cukor boven eleg a szervezetnek, legyen az kaveban felhasznalva vagy akar miben.
Ugy gondolom, a hust is jo lenne mellozni, es at terni a vegán eletmkdra, rendkivul laktato elelmiszerek meg magokat lehet otthon is elkesziteni, es meghozza egezseges is.
A nagy kitartas is fontos. Ha ezeket csinalod, ne merd magad nap mint nap. Eleg ha 2 hetente ra allsz a merlegre, de akkor se lessz magy valtozas. A nagy valtozas hosszabb ido utan fog elo jonni, 2-3 honap.
Azonkivul hogy mar 2-3 honap alatt lefogytal, kevesebb sot es cukrot vittel be a szervezetedbe, es ataltal a vegan eletmodra, ezaltal novelted a szemelyi kozerzeted jobb lett, es egezsegesebb is lettel, ami fontos a hosszu es boldog elethez
Sok sikert fogyni szandekozo emberek.
19/f 176cm es 72-79kg - naponta ingadozo a ket ertek kozott.
-2kg étkezés megváltoztatásával
-5kg tornával
Elnézést mindenkinek szíve joga, hogy mit eszik, de a hús igenis egy fontos élelmiszer a fogyáshoz..növel a glukagon termelést (az inzulin ellentéte) ami egy "bontó hormon" tehát elkezdi felbontani a nehezen elérhető zsírókat a szervezetből!
Tehát tessék csak és kizárólag jó minőségű szénhidrátokat fogyasztani (pékáru,cukrok,üdítők,gyümölcslevek elfelejtve)!
Sok fehérjét fogyasztani (minimum 2g/tskg)
Zsírt mellőzni amennyire lehet és ha fogyasztasz telítetlen legyen!
Ha valamit nem értesz írj privátot!
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!