Hogyan tudnék végre rendesen fogyni?
Két hete fogyózom, eddig három kiló ment le, viszont centit nem veszítek, sőt, úgy érzem egyre nagyobb vagyok, hiába mutat a mérleg fogyást. Rendesen mozogni lehetőségem nincs, viszont itthon próbálok minél többet mozogni és naponta csak egyszer eszem. Miért állt meg a fogyás? Miért érzem magam egyre zsírosabbnak? Hogyan adhatnék le a centikből is?
Egyébként 162 centi és 55 kiló vagyok, lány. :)
Töltsd le ezt a könyvet, nem lesz több kérdés.
“Amit a zsírégetésről tudnod kell”
00:10-nek
-ajálgatod ezt a könyvet nekik,hogy töltsék le ,de inkább linkelnéd be normálisan,ha már segíteni akarsz,
Szia!
A fogyás valószínűleg a kevés evés miatt állt meg. Egyél naponta legalább 4-5x kevesebb, minőségi ételt, fehérjét, zöldségeket, gyümölcsöt (mértékkel, a benne lévő cukor miatt), és a lehetőségekhez mérten próbálj meg legalább 40-50 percet tornázni. Nem muszáj naponta, hogy legyen ideje az izmaidnak pihenni és közben fejlődni. Aerob mozgásokat végezz, ha van szobabiciklid, akkor tekerj rajta, vagy youtube-on lehet találni alakformáló, zsírégető tornavideókat.
Én ugyan a kalóriaszámlálós módszert próbáltam, ami ugye azt jelentené, hogy bármit lehet enni, csak számolni kell a benne lévő kalóriát és a tápanyagok mennyiségét, de én minőségibb ételekkel (tehát nem ettem összevissza bármit, amihez kedvem volt, hanem egészségesen étkeztem) és rengeteg mozgással értem el végül a jelenlegi testsúlyomat, amit még tovább szeretnék csökkenteni. 168 centi és 91 kg voltam induláskor, most 77,4 kg vagyok. Kapom a dícséreteket a látványos fogyásért. Úgyhogy ne aggódj, be fog az indulni, nekem sem egy hét alatt ment le az évek során felgyűlt súlyfelesleg, nagyjából 5 hónap alatt ment le nekem ennyi, de még messze a cél. :) A vége a legnehezebb! Úgyhogy kitartást és sok sikert kívánok neked, ha van kérdésed (vagy bárkinek van kérdése) írj privit és szívesen válaszolok! Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!