Hogyan tudnék fogyni rendesen?
Nagyon kövérnek érzem magamat. Egyszerűen belenézek a tükörbe, és rosszul vagyok magamtól...Ezért egész nap nem is eszem, és inni is csak alig merek...
Csak délben merek enni először egy keveset...de ha érzem hogy sok volt, akkor inkább meghánytatom magamat, minthogy bennem maradjon...
Gyenge nem vagyok, és fáradt sem, viszont minden egyes gondolatom a súlyom körül forog...
Mi lenne a helyes megoldás, hogy fogyni tudjak? Mert alig mozog a súlyom már:(
18/L
A legrosszabb,amit csinálsz.
Egyél naponta többször kevesebbet, és csökkentsd a szénhidrátot. És mozogj!
Megnéztem ezt a shapeshifteres csajt, de nem értem minek kellett fogyókúráznia.
Most tényleg az adjon motivációt bárkinek is, hogy egy 58 kilós csak lefogy 54-re? Vagy mi?
Szerintem ez a blog már már sértegeti a valóban súlyfelesleggel küzdőket. De végül is nekem mindegy.
Tudom, hogy nem ide tartozik, de ne linkeljetek ilyen sz@rokat, mert a végén még jobban elkeserednek azok, akiknek tényleg szükségük van fogyásra.
Nem eszel, idővel lelassul az anyagcseréd és kétszer annyit fogsz hízni ugyanannyi kajától. Oltári hülyeség, amit csinálsz, a hánytatásról nem is beszélve.
Ne a könnyű utat keresd!! Mennyi időbe telt, míg elérted, hogy olyan kövér legyél, mint most? 18 évbe! És te most azt hiszed, hogy 2 hét alatt leadod? Ne legyél naiv. Amit elrontottál, azt csak kemény munkával tudod kijavítani, de ez nem is baj, mert utána tisztelni fogod magad és nem fog el majd a hányinger, ha a tükörben meglátod magad. Ha nincs elég motiváció? Az se baj, akkor gyűlölheted magadat tovább, és szenvedhetsz, vagy éhezhetsz akármeddig, nem fog történni semmi.
3 dolgot tudok javasolni:
1. Életmódváltás: gyorskaja (meki, pizza, kfc), cukor, csoki nuku. Este lefekvés éjfél előtt és kelés 8-9 felé. Ülés helyett sport, futás, bicikli, torna, izomnyújtó gyakorlatok, bármi, ami dinamikus mozgásra késztet és megnöveli a pulzusodat. Legalább 1 óra naponta. LEGALÁBB! Ezalatt csak maszatolsz. Multivitamint szedj, rendbe teszi az anyagcserédet, plusz fogyassz sok rostot és IGYÁL legalább napi 3 liter folyadékot!!! Nagyon fontos! A kövér tested tele van méreganyagokkal, ki kell pucolni, ehhez pedig fontos a sok folyadék, a sok rost (lehet zabpehely - ami azért is jó, mert nem leszel tőle éhes egyhamar (DE NEM MÜZLI!!! Zabpehely natúrba esetleg gyümölccsel), de inkább sok gyümölcs és zöldség.
2. Foglalkozz többet magaddal, figyelj a reakcióidra, érzéseidre, törj ki a depresszióból, legyél sokat emberek között, ha lehet válassz olyan sportot, amit nem egyedül kell csinálni, ez sok ösztönzést adhat.
3. Olvass könyveket önmotivációról, emberi kapcsolatokról, kommunikációról, sikeres emberekről!
Na gondolom Te írod a blogot vagy valamelyik haverod.
Nem csak az baj, hogy a sok "jellemtelen" "dagadt disznó" összezuhan "egy ennyire durván inspiráló blogtól", hanem, hogy semennyire sem inspirál. Nekem már nincs ilyen problémám, de ha lenne, nem nagyon nyújtana örömöt, hogy egy normális nő csak le tudott fogyni soványra, ráadásul nem is néz ki jobban.
Meg nem azért, de erre ki ér rá?
"1db (54g) kornspitzből 3 különféle szendvics, mert csak. Összesen 7g light margarint, 20g light trappista sajtot, 20g selyemsonkát, 10g kígyóubit, 5g diétás hecsedli lekvárt használtam fel. A reggeli mellé kávét ittam, 84ml 1,5%-os és 116ml 0,5%-os tejjel.
291kcal; 7g zsír; 36g CH; 21g fehérje"
Öcsém, mi vagyok én gyógyszerész? Így nem lehet élni.
Oké, hogy így le lehet fogyni, nem tagadom, de ezt ki fogja csinálni élete végéig? Mert azt a súlyt meg is kell tartani ám.
Ezt a túlsúly problémát agyon vekengik már mindenhol. kurv@ uncsi.
A legjobb módszer és MOST FIGYELJETEK, mert nem árulok el nagy titkot:
KEVÉS SZÉNHIDRÁT. Nem zabálni kenyeret meg kólát, meg sütit, meg édességet. A többi mind oké. Mellé mozogni néha. Érdekes és így fogytam régen 15 kilót. Azóta tartom is. És nem örülök bele kalóriaszámlálásba. A mérlegre meg nem kell mindennap felállni, mert fölösleges.
Kérdező!
Amit leírtál abból az jön le, hogy Te mentálisan beteg vagy. Aki hánytatja magát, tudod az bulimiás. Ez egy betegség. Kezeltesd magad, mert lehet, hogy most tök jól vagy, de nem sokáig, ha így folytatod. Miután nem tudjuk hogy nézel ki, lehet azért nem mozog a súlyod már, mert 35 kiló vagy. Honnan tudjam? Most így adjanak neked tanácsot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!