Lehetséges ugyis fogyni (nagy mértékü fogyás) hogy mindent eszek mint idáig (csoki, kenyér kivételévell, édességet sem idáigse ettem) hanem mindenből minimális adag napi5 étkezés, és mozgás napi 2-3óra (esetleg kerti munka pl. ) bicigli. Stb?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 22:36
1/3 Smartguy86 válasza:
Lehetséges. De az a 2-3 óra mozgás vagy nem ér semmit, vagy túl sok. Attól függ, mit csinálsz közben. A fogyás szempontjából a legjobb az aerob edzés, ami annyit takar, hogy megnő a pulzusszám mozgás közben, és több levegőt kell venned. Pl 1 óra kocogás, vagy fél óra intenzív futás és fél óra kocogás. Vagy 1 óra bicikli/görkori, stb.
2/3 anonim válasza:
Én ugyanazt eszem, mint eddig (édességet eddig se ettem, cukros üdítőket sem ittam), kivéve a fehér kenyeret, és minden másnap eljárok egy órát futni. Így két hónap után jelenleg mínusz 8 kilónál vagyok (92-ről 84).
24F 188cm
3/3 anonim válasza:
A fogyás kezdete az ELHATÁROZÁSNÁL kezdődik !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!