Május15-ig -8 kg?
Tanácsot szeretnék kérni tőletek!
Kb. május 15-ig meg kellene szabadulnom 8 kg-tól.
174 cm magas vagyok, és a mai mérlegre állás szerint kereken 70 kg. Igen, ez a húsvéti súlyom, jócskán bekajálva. Egy hete még 67 kg voltam, ez nagyjától +/- 1 kg-val az átlag súlyom, tehát évek óta ekörül mozog a mérleg. A problémám az, hogy főként a hasra és csípőre jönnek nálam a + kilók, valamint a felsőtestre (karok, mell, hát). A lábaimra semmi, kifejezetten vékonyak és izmosak.
Az 'álmom' a 62 kg elérése.
Amit még tudni kell:
Sajnos az életvitelem miatt a kalóriaszámolgatás nem igazán kivitelezhető.
A napi mozgás nálam mostanában 40 perc valóban intenzív séta. Ha lemondok a gépezés egy részéről, és elcsalok egy kicsit a napi 7 óra alvásból, akkor ezentúl napi 2 órát tudok pluszban mozogni, szobában végezhető tornagyakorlatok formájában.
Valakinek ötlete, hogy hogyan csináljam?
Étkezési és mozgási tanácsokat várok elsősorban.
Heti 1 kg zsírvesztés egészséges (0,5 - 1kg között) Nagy súlyfeleslegnél ez gyorsabb lehet, pl. akár heti 1,5-2 kg de inkább 120 kgos embernél jellemző ez.
Zsírból szerintem - 5 kg lemehet tuti május 15-ig, talán 6 kg is.
Vedd figyelembe, hogy ha több rostot eszel, (kevesebb kaját viszel is be) akkor a több rost "kimossa a beleid" -> székletet is vesztesz, ill. vízveszteség is lesz, ha kevesebb ch-t viszel be, és több fehérjét.
(A ch vizet köt meg -> diétában kevesebbet esznek az emberek -> vízveszteség.)
Én május 15-ig több mint 8 kg-ra tippelek, ha sokat sportolsz + diétázol.
Kb. 3 kg lesz a víz + székletveszteség
5-6 kg lehet a zsírveszteség.
Ne csalj az alvásból, kell a szervezetnek a pihenés.
Intenzív séta helyett aerob sport kell: futás, úszás, kocogás, tenisz, fallabda, kosár, foci, a lényeg hogy jó sokat futkározz. A torna inkább formásít.
Persze étrenden is változtatni kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!