Ehetek csokit ha egy nap 1200 kalóriát akarok bevinni?
Figyelt kérdés
Tehát egy tábla 550 kalória. Fel táblát reggelire felét vacsorára. És mondjuk 500 kalória mennyisegben ebédelek. Ez igy lehetseges -e es fogynák e attol h csokit eszem?2015. febr. 21. 19:08
1/8 A kérdező kommentje:
Hwtente egyszer godnoltam
2015. febr. 21. 19:19
2/8 anonim válasza:
már ne is haragudj meg, de buta vagy! A csoki hízlal, rengeteg cukor van benne. pl: három napig "koplalsz" és te azt elrontanád egy fél tábla csokival. Pláne még este is akarsz enni. Én a helyedben nem tenném!!!! :)
3/8 anonim válasza:
Miért kell azt az egy tábla csokit egy nap alatt eltüntetni??? Inkább egyél 2-3 kockát naponta, az csak 50-75 kalória, annyi nem árt meg, ráadásul minden napra is jut egy kis édesség:))
4/8 anonim válasza:
Ha fogyni akarsz akkor tilos a csoki, sütemény és a felesleges táplálékok. Amellett, hogy sok kalória, laktatni se jó a vége csak éhezés és zabalás lesz. 1 évig nem ettem és jól elvoltam nélküle. És vagyok most is. :)
5/8 anonim válasza:
Szerintem semmi sem tilos, (könnyebb is hosszú távon kitartani, ha nem vonja meg teljesen az ember magától, amit szeret) csak tényleg mértékletesnek kell lenni. Én pl. a kenyérfélékről sokkal könnyebben lemondtam, mint gondoltam, de 2 kocka csokit szinte minden nap megeszem, mégis terv szerint haladok előre.
6/8 anonim válasza:
Jól megnöveli majd az étvágyadat, s elég egyoldalú az étkezésed, ami megint nem jó.
7/8 anonim válasza:
Én (is) maradok a 2-3 kockánál naponta, mert a csoki - ugye - az csoki :)
Rendszeresen eszek gyümölcsöt, és minimalizáltam a kenyér-, és pékárut is, de a csokiról nem tudtam lemondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!