Mi történik? 10 hetes a kisfiam, ma egésznap nagyon nyügős, összevissza eszik! 3 napja a baba kocsiban is sir! Nem lázas, igaz hétfőn kapott 2 szurit is, de annak a hatása lenne? Vagy én csinálok rosszul valamit?
Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 17:04
1/4 A kérdező kommentje:
ha elaludt sirva ébredt!már kétségbe vagyok esve,most megint evett és most jó a kedve!
2010. máj. 12. 17:12
2/4 anonim válasza:
Szia!Szerintem az időjárás miatt nyűgösebb...az én kisfiam is megérzi ezt az időt!!ilyenkor sírósabb,nyűgösebb,semmi sem jó,éjszaka is többször felébred.De nem is csodálom,hisz minket is kikészít ez az ősziesnek látszó időjárás!
3/4 anonim válasza:
Az első vagyok..a szurik miatt is lehet nyűgösebb!Ne aggódj,hamarosan újra a régi lesz a kisfiad!
4/4 anonim válasza:
Minket teljesen megkavart a 2. hós oltás, azóta sokkal kevesebbet eszik, nekem a tejem ennek köszönhetően elapadt. Elküldött a doki vérvételre is minket, hogy biztos vérszegény, hát az is, de melyik baba nem ebben a korban. Én 100%-ra mondom, hogy az oltás kavart be, most kaptuk a következőt, csúszott 1 hetet, már kezdett jobban enni, most megint nem eszik, van hogy 40-50g-t!!! és 3,5 hós. Max annyit eszik, mint a súlya 1-es szorzóval, szóval kb. 600g-t. Már nagyon várom a következő oltást, ugye az lesz az utolsó így kiskorában, ha jól néztem, aztán csak 15 hósan lesz. Talán végre helyre tudna rázódni az Életkém. ÉS a sírás is ezzel jár! Nálunk most elég nagy a nyűglődés, most kapta meg a 3 hósat pár napja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!