Hogy tartsam meg a sulyomat?
16,5/L 172cm 50kg
10kilot leadtam fel ev alatt.Ez volt a celom az 50kg most hogy elertem nemtudom hogyan tovabb,hogy tartsam meg a sulyomat.Altalanos menum:
Reggeli-Fitness gabonapehely tejjel
Ebéd-sajtos szalamis salatas szendvics (barnakenyer)
Delutan-alma,banan,kiwi,malna ilyesmi gyumolcs
Vacsora-csirkemell zoldseggel,turo meggyel,tojas abonettel paradicsommal,csirkemellsonka szoval ezek kozul minden este valasztok valamit:D
Most szerintetek mit valtoztassak rajta hogy ne is fogyjak de ne is hizzak mar vissza? Mert amugy rettegek attol hogy ha elkezdek normalisan enni visszajon fel ev munkaja.

Szerintem nyugodtan ehetnél főtt ételeket is, pl. ebédre szendvics helyett levest és húsos másodikat.
A reggelid sem a legjobb, sok cukor, kevés tápanyag. A tojás zöldséggel tényleg jobb lenne.
Nem tudom, mennyire vagy sovány 50 kilósan, 55 kilóval is teljesen jó lehetsz. Mindenesetre 1-2 hetente mérd a súlyod, és sportolj valamit, ha eddig nem tetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!