Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogy tartsam meg a sulyomat?

Hogy tartsam meg a sulyomat?

Figyelt kérdés

16,5/L 172cm 50kg

10kilot leadtam fel ev alatt.Ez volt a celom az 50kg most hogy elertem nemtudom hogyan tovabb,hogy tartsam meg a sulyomat.Altalanos menum:

Reggeli-Fitness gabonapehely tejjel

Ebéd-sajtos szalamis salatas szendvics (barnakenyer)

Delutan-alma,banan,kiwi,malna ilyesmi gyumolcs

Vacsora-csirkemell zoldseggel,turo meggyel,tojas abonettel paradicsommal,csirkemellsonka szoval ezek kozul minden este valasztok valamit:D

Most szerintetek mit valtoztassak rajta hogy ne is fogyjak de ne is hizzak mar vissza? Mert amugy rettegek attol hogy ha elkezdek normalisan enni visszajon fel ev munkaja.

2017. márc. 1. 21:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Mit jelent az , hogy normálisan? Ez igy nem elég normális? Szerintem ez jó irány, ezt igy folytasd, mondjuk én a reggeli gabonát lecserélném tojásra, és a délutáni gyümölcsevést átteném délelőttre.
2017. márc. 1. 21:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nem eszel túl sokat, nem hízol vissza, ennyi. A menüdből ez, ugye, nem derül ki.
2017. márc. 1. 22:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan ehetnél főtt ételeket is, pl. ebédre szendvics helyett levest és húsos másodikat.

A reggelid sem a legjobb, sok cukor, kevés tápanyag. A tojás zöldséggel tényleg jobb lenne.

Nem tudom, mennyire vagy sovány 50 kilósan, 55 kilóval is teljesen jó lehetsz. Mindenesetre 1-2 hetente mérd a súlyod, és sportolj valamit, ha eddig nem tetted.

2017. márc. 4. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!