Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jojo effektus után hogy...

Jojo effektus után hogy tartsam meg a mostani súlyomat?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok 160 cm 38-39 kg.

Egy drasztikus módszerrel sikerült 2 hónap alatt 12 kg-t fogynom.

Viszont,nem tudom,hogy mit tegyek hogy megtartsam a súlyomat.

Nem szeretném a dupláját vissza hízni se,és szeretnék egészségesen étkezni.

Mik azok az ételek amiket eheztek,hogy ne hízza vissza?

Most próbálok egészségeseket enni,csirkemell,zöldségek,gyümölcs.

Ezek hízlalnak ?

10dkg csirkét szoktam enni amúgy.

D eúgy tudom aki értkes,és hasznos tápanyagokat juttat a szervezetébe,az izomra fog építeni,és én ezt szeretném.Nem zsíros akarok lenni,hanem inkább izmos. Mit tegyek?

Mit egyek,vagy mi a legjobb megoldás ?:)

#hogyantartsammeg
2015. júl. 18. 13:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Jézusom...az ilyen betegeknek hol vannak a szülei???
2015. júl. 18. 13:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Telefonról vagyok, így nem tudok linkelni, de keress rá a bodybiulder oldalon a tömegnövelésre! Bár bevallom, nem értem, mi értelme volt izomvesztéses diétába fognod, ha izmot akarsz felszedni... Nem véletlenül ez a sorrend: tömegnövelés, majd szálkásítás.
2015. júl. 18. 14:04
 3/5 anonim ***** válasza:

1. Ne akard megtartani, túl alacsony.

2. Csatlakozom az előttem szólóhoz, hülye ötlet drasztikusan izmot bontani, ha utána meg izmosítani szeretnél.

3. A szervezeted mindent megtesz már a tartalékolásért, így biztos zsírban fogsz hízni, a testzsírszázalékod a koplalás miatt már így is elég magas lehet.

4. Ilyen hülyeségekkel gátolod a növekedésed és a nemi érésed, könnyen örökre meddővé teheted magad.

5. 10dkg csirke kevés, az alig 2-3falat.

6. Kérj segítséget!

2015. júl. 18. 14:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Jézusom! Ilyet többet soha ne csinálj!
2015. júl. 18. 15:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Sürgősen fordulj orvoshoz! Kórosan sovány vagy, egyél rendesen. Főleg 14 évesen. Lehet, hogy most bele vagy őrülve a diétázásba, de ha így folytatod, nem fog tetszeni a végeredmény: hiánybetegségek, meddőség, feladja a szíved, örökké fáradt és erőtlen leszel, szellemileg meg 0 lesz a teljesítőképességed? Ezt akarod? Ha nem hiszel nekem, írd be az adataidat egy bmi kalkulátorba. 11 kilóval többel is nagyon sovány lennél. EGYÉL RENDESEN!
2015. júl. 20. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!