4-5 kilót leadhatok egy hónap alatt jojó effektus nélkül?
Tippeket is adhatnátok. Igazából főként szálkásítani szeretnék. Egészségesen eszem, talán kicsit kevesebbet az átlagnál. Reggelente bűnözök egy jegeskávéval, de egyébként édességet nem fogyasztok.
Mai étrendem:
Reggeli: szendvics, jegeskávé
Tízórai: görögdinnye
Ebéd: Sajttal töltött pulykamell ( készre sütött bolti vacak, de sajnos nem mindig van időm, alapanyagom főzni) párolt zöldségekkel
Uzsonna: főtt kukorica
Vacsora: zsírszegény túró
Szerintem leadhatsz, de ahhoz tényleg oda kellene figyelned, hogy mit eszel.
Reggeli szendvics mit takar?
Ebédre jó jó persze néha belefér ilyen kaja is, főleg ha nincs időd, de azért ez nagyon egészségtelen, mű termék.
Nem több idő 2-3 tojást megfőzni, az sem drágább.
Főtt kukorica helyett inkább saláta, joghurt vagy alma ha édesebbet kívánsz.
Este süthetsz húst, párolva hamar megvan kb fél óra, amíg lefürdesz kész is van, én is így szoktam. Ugyanígy a máj, hal és a rizs is hamar kész van.
Kaphatóak natúr lében eltett halak is, ha nincs időm főzni és ezeket is szoktam enni salátával.
Vagy egy jó nagy lábas mindent bele zöldség leves májjal, húskockákkal 2-3 napig is eláll, laktató és ha melegen eszed még jobb is, telít és az első fogással is már jól laksz, nem fogsz tudni annyit enni a másodikból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!