Lefogytam! Ezután, hogy tartsam meg a súlyomat?
Szia!
Én igazából tartom az étrendem, mint amikor diétáztam. Talán most már több kenyérfélét/tésztát eszem, de általában a 2000 kcal/nap megállít, az edzés mennyiségétől függően. Két éve tartom a súlyom.
Nem tudom, én azért variálnám Rubint Rékát, mást is csinálnék (lehet csinálsz, de a leírásodból azt vettem le, hogy nem), mert az izmok hozzászoknak a mozgáshoz, ha sokáig ugyanazt csinálod. Remek súlyzós, saját testsúlyos és HIIT edzéstervek vannak a neten.
Szerintem ha edzel, és nem tolódnak el szélsőséges irányba a táplálkozási szokásaid, akkor nem lesz gond a tartással :)
Kín szenvedés tartani, én 20 kilót fogytam 5 hónap alatt, majd elkezdtem kicsit többet enni, és lám egy év alatt visszajött, viszont szerencsére izomra legfőképp, mert edzettem tovább.
Nem érdemes koplalni, meg diétázni egész életedben, étkezz egészségesen, kerüld az egészségtelen cukros ételeket italokat és sportolj. Csak így lehet formás és izmos alakod és nem lesznek zsírpárnáid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!