Kezdőoldal » Fogyókúrák » Szénhidrátszegény diéta » Lefogytam! Ezután, hogy...

Lefogytam! Ezután, hogy tartsam meg a súlyomat?

Figyelt kérdés
fél év alatt fogytam le 13kg-ot.. (159cm/ 62ről 49-re.) Elhagytam a kenyérféléket és péksütiket,cukros üdítőket.. (bulikba azért ittam üdítőt).. nem ettem édességet,csak pl gyümölcsjoghurtot,műzliszeletet, tészta és krumpliféléket hetente 2x ettem..sok zöldséget,gyümölcsöt eszek..napi 2-3,5 liter vizet iszok.. nem cukrozom és sózom az ételeket.. naponta tornázok Rubint Rékára(60perc).. sikerült lefogynom,de már nem akarok többet fogyni,de viszont visszahízni sem akarom,amit leadtam..hogy tartsam meg a súlyomat?Hogy egészségesen is táplálkozzak,mozogjak is,de mégse fogyjak tovább? hogy csináljam? Valakinek tapasztalat? 19/L
2015. okt. 12. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
én tartottam a diétát és nem fogytam utána tovább egyszer meg állt azt nekem jó is volt de ugy h kicsit többet eszel és keresel valami jobbat rubint réka helyett és nem biró icát vagy béres alexandrát
2015. okt. 12. 20:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én igazából tartom az étrendem, mint amikor diétáztam. Talán most már több kenyérfélét/tésztát eszem, de általában a 2000 kcal/nap megállít, az edzés mennyiségétől függően. Két éve tartom a súlyom.

Nem tudom, én azért variálnám Rubint Rékát, mást is csinálnék (lehet csinálsz, de a leírásodból azt vettem le, hogy nem), mert az izmok hozzászoknak a mozgáshoz, ha sokáig ugyanazt csinálod. Remek súlyzós, saját testsúlyos és HIIT edzéstervek vannak a neten.

Szerintem ha edzel, és nem tolódnak el szélsőséges irányba a táplálkozási szokásaid, akkor nem lesz gond a tartással :)

2015. okt. 12. 20:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Kín szenvedés tartani, én 20 kilót fogytam 5 hónap alatt, majd elkezdtem kicsit többet enni, és lám egy év alatt visszajött, viszont szerencsére izomra legfőképp, mert edzettem tovább.

Nem érdemes koplalni, meg diétázni egész életedben, étkezz egészségesen, kerüld az egészségtelen cukros ételeket italokat és sportolj. Csak így lehet formás és izmos alakod és nem lesznek zsírpárnáid.

2015. okt. 12. 21:00
 4/4 anonim válasza:
ne zabálj és sportolj
2015. okt. 12. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!