Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tartsam a sulyomat?...

Hogyan tartsam a sulyomat? Valaki segitene?

Figyelt kérdés

3 nap alatt lefogytam 3 kilot, csak gorogdinnyet ettem es semmi mast.

Most vagyok 64 kg.

Nem szeretnek nagyon tobb lenni 65-66nal ! :)

Ugye ha kb 1500 kcal-t fogok enni mostantol minden nap, figyelek hogy ne egyek sok zsirt es sok szenhidratot, akkor ugye nem hizok?!

Annak ellenere se hogy az utobbi napokban kb 800-1000 kcal ettem egy nap es semmi zsirt, most meg 1500 kcalt eszek?

Mert okes, hogy az tobb mint az elmult napokban, de kevesebb mint a napi igeny, tehat nemszabadna h hizzak.

Vagy?

2015. júl. 29. 18:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem a zsírtól hízol. Az hogy toltad magadba a dinnyét, ami tele van szénhidráttal (cukorral) és magas a glikémiás indexe, az megint csak nem volt egy jó ötlet. Az a 3 kiló amit vesztettél nem zsírból ment le, szóval tulajdonképpen nem igen fogytál. Mondjuk erre kiváncsi vagyok, hogy ha normálisan fogsz kajálni, ez mennyire megy fel, 66-ra gondolom. Ezt majd írd le. Zsírból sok félét lehet enni, csak nem szénhidráttal.
2015. júl. 29. 18:44
 2/5 anonim ***** válasza:

3 nap alatt nem tudott lelassulni az anyagcseréd, ez jó. Nyilván nem fogytál sokat, inkább csak vizet, salakanyagot vesztettél, no meg pici izmot. Gondolom, zsírt is, de nem sokat.

Miért számít a súly?

1500-zal fogyni szokás, az elég kevés. Persze ez ember- és aktivitásfüggő.

Én fogynék vele, szénhidrátosan étkezve az én súlyom is 64kg lenne.

Elég butaság pont azt nem enni, amire szüksége van a testnek... De 3 nap alatt nem sokat tudtál ártani. De most már egyél rendesen, elegendő zsírral és fehérjével s kalóriával. Az 1500 kcal kezdetnek jó lesz, aztán majd meglátod.

2015. júl. 29. 18:47
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat!

Ha odafigyelve eszek, tehát nem lépem túl a napi kcalkeretet, akkor ugye nem hizok? Tehat tudom tartani a 64et?

2015. júl. 29. 18:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Olyasmi, de van egy kis gond. Nem tudod, mennyi a keret, amennyivel súlyt tartasz. Kitapasztalhatod, persze időben is változhat, ha megváltozik az aktivitásod, az anyagcseréd, az izomtömeged...
2015. júl. 29. 19:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Zsírból nem fogytál semmit, amit leadtál az béltartalom volt és víz. Tápanyaghiány miatt csökkent a súlyod, ami vissza is fog jönni.

Ha valóban fogyni akarsz, normálisan étkezz és sportolj.

2015. júl. 29. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!