Hogyan tartsam a sulyomat? Valaki segitene?
3 nap alatt lefogytam 3 kilot, csak gorogdinnyet ettem es semmi mast.
Most vagyok 64 kg.
Nem szeretnek nagyon tobb lenni 65-66nal ! :)
Ugye ha kb 1500 kcal-t fogok enni mostantol minden nap, figyelek hogy ne egyek sok zsirt es sok szenhidratot, akkor ugye nem hizok?!
Annak ellenere se hogy az utobbi napokban kb 800-1000 kcal ettem egy nap es semmi zsirt, most meg 1500 kcalt eszek?
Mert okes, hogy az tobb mint az elmult napokban, de kevesebb mint a napi igeny, tehat nemszabadna h hizzak.
Vagy?
3 nap alatt nem tudott lelassulni az anyagcseréd, ez jó. Nyilván nem fogytál sokat, inkább csak vizet, salakanyagot vesztettél, no meg pici izmot. Gondolom, zsírt is, de nem sokat.
Miért számít a súly?
1500-zal fogyni szokás, az elég kevés. Persze ez ember- és aktivitásfüggő.
Én fogynék vele, szénhidrátosan étkezve az én súlyom is 64kg lenne.
Elég butaság pont azt nem enni, amire szüksége van a testnek... De 3 nap alatt nem sokat tudtál ártani. De most már egyél rendesen, elegendő zsírral és fehérjével s kalóriával. Az 1500 kcal kezdetnek jó lesz, aztán majd meglátod.
Köszönöm a gyors válaszokat!
Ha odafigyelve eszek, tehát nem lépem túl a napi kcalkeretet, akkor ugye nem hizok? Tehat tudom tartani a 64et?
Zsírból nem fogytál semmit, amit leadtál az béltartalom volt és víz. Tápanyaghiány miatt csökkent a súlyod, ami vissza is fog jönni.
Ha valóban fogyni akarsz, normálisan étkezz és sportolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!