Egy év sérülés után újra sportolok. Étrendben valaki segítene?
Sziasztok.Mint említettem 1 évig nem tudtam sportolni boka és csukló sérülések miatt. Ez alatt az idő alatt +20 kg jött rám, a hasamra. A napokban voltam az orvosnál, a leletek alapján újra elkezdhetek sportolni. 21 éves vagyok, fiú, 187 centi és kb 105 kg. Tanácsokat szeretnék kérni mit egyek, mikor és mennyit. Csak csirkehúst eszek és nem szeretem a gombát. Bármi más jöhet. Inni pedig már egy hete csak vizet iszok. Edzésként kerózok még nem érzem azt, hogy a szervezetem újra felkészült a magas terhelésre. Ez nagyjából 1 hét még szerintem, utána szeretnék terembe járni vagy kondiparkban edzeni. Ez még eldől attól hogy alakulnak a dolgok. Viszont a kerózást semmiképp nem hagyom abba.
Szerintem minden infót leírtam. Köszönöm a válaszokat előre is.
Saláta, teljeskiőrlésű lisztből készült kenyerek-tészták-sütik(ezek nem hizlalnak) kb.400-600ft. Gyümölcsöt és zöldéget bármennyi mennyiségben. Tejtermékeket is fogyaszthatsz. Viszont az üdítőket kerüld(cola, fanta, "energia"ital, stb). Helyette vízet, ásványvizet igyál. Reggelente és este igyál egy pohár gyömbéres-uborkás-citromos vizet --> hidd el nagyon használ, heti -1kg ezzel!
Délig egyés többet és utána fokozottan kevesebbett, 6ora után egyáltalán ne egyél!
Ja és a fehér dolgokat kerüld!(cukor,liszt,stb)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!