Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bő két hét alatt hogyan menne...

Bő két hét alatt hogyan menne le 6kg? Ha kell koplalok és sportolok is csak muszáj lemenjen!

Figyelt kérdés

167cm/63kg

Olyan 6kg-t muszáj leadnom bő kèt hèten belűl, amennyit csak kell (akár napi 3órát is kardióznèk (amúgy is járok edzőterembe heti 5*1órát)) ès ha kell mellette csak káposztalevest eszek.

Nemigazán tűnök csak olyan 56kg-nak mert nehèz csontozatú vagyok valamint izmos is.

Viszont most sűrgősen le kell dobnom olyan 6kg-t ès bármit megtennèk annak èrdekèben hogy kèt hèt alatt lemenjen.

Tudom hogy nagyrèsze víz- ès izom lenne de nem èrdekel.

Nem fog visszajönni mert odafogok figyelni.

Valaki irna egy napi kcal deficitet vagy bármit illetve hogy mennyit sportoljak hogy 100% legyen az a 6kg minusz (lehet több is).

Kèrlek titetek akár koplalásos diètába is benne vagyok.

Nem èrdekelnek a negatív vèlemènyek.

2015. máj. 3. 15:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

2 hét alatt sehogy. max 3 kiló. ha koplalsz, azzal meg semmit nem érsz el, csak kiszáradsz, tönkremegy a szervezeted, nem lesz semmi energiád, és a kórházban fogsz kikötni.

egyél rendesen, csak sportolj többet, és inni csak vizet igyál. estefele ne egyél, ha nagyon éhes vagy max gyümölcs vagy zöldség, de hagyd a pihenésre koncentrálni a szervezeted. emellé reggelenként megihatsz egy fekete kávét, hogy beindítsa az anyagcseréd.

2015. máj. 3. 16:03
 2/13 anonim ***** válasza:
Áruld már el, hogy strandszezonban miért akarsz lógó bőrrel, izomvesztett formátlan testtel szaladgálni?
2015. máj. 3. 16:05
 3/13 anonim válasza:
Miert ilyen surgos, kivancsiva tettel? Am koplalast tenyleg felejdsd el. Szerintem a celod ugy erheto el, hogy fogysz 4kgt rendes dietazassal (azert ez is eleg necces ket het alatt) es az alkalom elott elmesz futni es kiizzadsz 2kilo vizet magadbol (a test egy ora alatt 1.5 kg vizet le tud adni ha minden igaz).
2015. máj. 3. 16:10
 4/13 anonim ***** válasza:

Merlegeles lesz ket het mulva es az 56 kilonal nehezebbeket levagjak.

Ket het alatt hat kilot SEHOGY! De tenyleg, nem bunko akarok lenni, de annyira kivancsi vagyok, hogy mi ertelme van fetisizalni a kilokat. Miert leszel elegedett, ha 56 kilos leszel es logni fog rajtad a haj, mert elveszitesz egy csomo izmot es SZARUl fogsz kinezni.

Most mia fontosabb, hogy hany kilo vagy, vagy az, hogy hogy nezel ki?

Nem ertem, soha nem ertem ezeket a mindegy mibol fogyok, csak legyek x-y kilo. MI az ertelme?

2015. máj. 3. 16:17
 5/13 anonim ***** válasza:

Elég életszerűtlen, hogy valakinek mindegy a súlya, de hirtelen 2 hét alatt sokat kell fogynia. Bizonyára nem kell.

Necces, de sok mozgással és kevés evéssel (de nem koplalással, bár ha bírod a koplalást, az a típus vagy, aki úgy sokkal jobban fogy és tényleg csak a kiló számít, de nagyon, akkor lehet vele próbálkozni, bár így sem ajánlom) lemehet a nagyobbik fele, utána pedig, a végén vízhajtás... De egy sima szénhidrátszegény diéta és a glikogénraktárak lemerítése alatt is vizet veszt az ember, van, aki egész sokat. Én csak 1 kilót, de sokszor láttam jóval jelentősebb értékeket, koplalás nélkül, csak a vízvesztés miatt.

Annyit sportolj, amennyit (azért nem az életedet kockázatatva) bírsz, hogy most intenzíven vagy csak gyalogolj, de napi 15 órát, azt neked kell tudnod, nekem intenzívből nem megy sok, bár nem mindegy, hogy futás vagy sittlapátolás, ez utóbbi még OK.

Annyira durva fogyást akarsz, hogy 1-2 óra edzéssel nem fogod elérni, tényleg maximálisan kell, mintha kemény kiképzőtáborban lennél, s akkor talán.

2015. máj. 3. 16:29
 6/13 anonim ***** válasza:
Én gyakorlott koplalós vagyok, de ennyi csak akkor megy le, ha napi 2 óra edzés mellett max 1 db almát eszel. Hajrá.
2015. máj. 3. 16:39
 7/13 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszolók!

Az az adott esemény (de ettől eltekintve is szeretnék fogyni) az a ballagási fotózásom lenne.

Melyre május.18-án kerülne sor.

Eddig is zavart ez a néhány kg plusz amit leginkább ősz óta szedtem fel, de ameddig nem volt valami jó idő teljesen elfogadható volt, mert hosszú nadrágba azért nincsen rossz alakom.

De lesz a fotózás és júniusban pedig a ballagás is, valamint ott a nyár strand stb.

Tehát fontos számomra hogy csinos legyek!

Arra gondoltam hogy diétásan elkészített káposztalevest (napi 3szor ) ennék ez olyan 3-400kcal MAXIMUM.

És emellett hajlandó vagyok akár 4-5 órát is az edzőteremben izzadni.

Ez a 4-5óra olyan 2700kcal minusz/nap plusz mellette a diéta

Ja és zöld teát napi minimum fél liter meginnék, és rengeteg folyadékot.

Mit szóltok mennyi mehet le?

2015. máj. 3. 16:43
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

#2-es vagyok, nem véletlenül írtam, amit írtam!

Le lehet koplalni 6 kg-t két hét alatt, igen, én anno több, mint a dupláját koplaltam le 4 hét alatt!

Parancsolj a recept: napi egy alma, és semmi más! Ja, és mellette egy óra cardio. Ha neked a fotózás megér annyit, hogy utána kórházban tölts két hetet, hajrá!

De két dologra felhívnám a figyelmedet:

1. Ha koplalsz, a szervezeted nekilát izmot bontani. Az alakodat az izmod határozza meg. Ha izmot vesztesz, rosszabbul fogsz kinézni, mint túlsúllyal! Főleg, hogy írod, nem nézel ki annyinak, amennyi vagy... tehát nagyrészt izom. Ha ebből veszítesz, idomtalan leszel.

2. A bőr max 1 kg/hét fogyást tud követni, kenegetheted bármivel, mozoghatsz bármennyit.

Lógni fog, semmit nem tudsz elleni tenni. És nemcsak a hasadon, de az arcon, főleg a nyakon is meg lesz nyúlva. És nincs az a smink, amivel el tudod takarni!

A kilók nem látszanak, csak a centik, és a testalkat...

2015. máj. 3. 16:52
 9/13 anonim ***** válasza:

...

hamarabb kellett volna, hogy eszedbe jusson....

gondolom 8.-os vagy, a júniusi ballagásból kifolyólag

de.. ugye azt te sem gondoltad komolyan, hogy 3-400 kcal akarsz enni naponta???

normálisan, egészségesen egyél és mellette sportolj...

vagy tudod mit?? nyugodtan koplaljál, remélem kórházba kerülsz :*

2015. máj. 3. 16:55
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább a strandszezont célod meg! Július eleje-közepe még reális is lehet...

De ne csodadiétákkal... hanem kiegyensúlyozott étkezéssel, egészséges ételekkel, és mozgással.

2015. máj. 3. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!