Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bő két hét alatt hogyan menne...

Bő két hét alatt hogyan menne le 6kg? Ha kell koplalok és sportolok is csak muszáj lemenjen!

Figyelt kérdés

167cm/63kg

Olyan 6kg-t muszáj leadnom bő kèt hèten belűl, amennyit csak kell (akár napi 3órát is kardióznèk (amúgy is járok edzőterembe heti 5*1órát)) ès ha kell mellette csak káposztalevest eszek.

Nemigazán tűnök csak olyan 56kg-nak mert nehèz csontozatú vagyok valamint izmos is.

Viszont most sűrgősen le kell dobnom olyan 6kg-t ès bármit megtennèk annak èrdekèben hogy kèt hèt alatt lemenjen.

Tudom hogy nagyrèsze víz- ès izom lenne de nem èrdekel.

Nem fog visszajönni mert odafogok figyelni.

Valaki irna egy napi kcal deficitet vagy bármit illetve hogy mennyit sportoljak hogy 100% legyen az a 6kg minusz (lehet több is).

Kèrlek titetek akár koplalásos diètába is benne vagyok.

Nem èrdekelnek a negatív vèlemènyek.

2015. máj. 3. 15:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Csak egy ballagási fotózás? Engem úgy kisminkeltek, hogy vagy 7-et ugrottam előre a lányok szépséglistáján és tizen voltunk, én az utolsó :D Nem hasonlítottam magamra kicsit sem, baromi jól néztem ki.

S ruha... A hasamon van pár kiló háj és ruhában durván nem látszik.

Lehet, hogy Te azt hiszed, hogybárkinek feltűnik 2-3 kiló, én nem hiszem, s a szépséget sem az határozza meg. Az persze lehet, hogy egy bizonyos szám esetében akkora s olyan boldog mosolyod lenne, hogy az sokat érne, de ha előtte jól tönkreteszed a szervezeted, s talán az idegeidet, a közérzetedet, akkor ez lehet, hogy rosszabb lesz, mintha inkább szolidan fogynál és elfelejtenéd az ilyen butaságokat.

Ami a kalóriadeficitet illeti. Igen, ilyen elszántan ki lehet számolni szép eredményeket. Viszont kéne egy hozzáértő, aki megmondja, hogy a test mit szokott tenni ilyen esetben. ja és ha 5 órát nyomsz a konditeremben, akkor az nyilván lagymatag lesz, mert nem bírsz ennyit keményen. Illetve tempós gyaloglásból még lehet, hogy igen, koplalva is. Sokkal durvább kalóriaégető tevékenységből nemigen. S nem tudhatjuk, mikor esel össze, az emberek tűrőképessége bizonyára igencsak szóródik koplalásos túledzéskor.

Viszont a durva koplalásos, durván fehérjehiányos, extrém kalóriadeficites túledzésnél izomfogyasztóbbat nehéz elképzelnem. S ha izomból fogysz, az nem szép. Azt hittem, mérlegelés lesz, ahol csak a tömeg számít, de Te csinos akarsz lenni, nem egy végsőkig kimerült plöttyedt valaki. Értelmetlen a súlyra rámenni. Csak mert valaki fogy pár kilót, nem tuti, hogy bármi különbség látszik (ez még jó eset, amikor vízből megy le s nem izomból).

2015. máj. 3. 16:56
 12/13 anonim ***** válasza:

ne haragudj, nem izelgetni akarlak, de oltari nagy hulyeseg, amit itt kitalaltal.

Fotzas lesz, ertem. De ertsd meg, a foton nem fog latszani, hogy hany kilo vagy, csak az, hogy szarul nezel ki, mert 4-500 kaloriat eszel es idiota modon sportolsz (amit ennyi kaloriaval nem tudom, hogy fogsz csinalni, de hajra).

Tudod mi tortenik, ha nem viszel be elegendo (elegendo, nem tul sok!) kaloriat? A szervezeted az izmaidat fogja elbontani. A zsir nagyresze marad. Hidd el, minden szervezet igy mukodik. 1200 kaloria ala semmikeoppen nem mennek, a kaposzta meg maximum arra jo, hogy jol megfingat. Fehrja, szenhidrat zsir megfelelo aranyara minden nap szukseged van ahhoz, hogy a szervezeted optimalisan mukodjon es zsirt bontson. Ha ezeket nem kapja meg, akkor a zsirt szepen megtartja, mert arra szukseg van inseg idejen, az izmokat meg elbontja, emrt az az egyszerubb. Biztos leadsz valami minimalis zsirt is, de a nagyresze viz es izom lesz, ergo plottyedt sz.r leszel a vegere.

Ez viszont fog latszani a kepeken.

De tudom, hogy ugysem hiszel nekem.

Szoval menj edzeni 3-4 orat napi egy almaval, hajra.

2015. máj. 3. 16:59
 13/13 anonim ***** válasza:

fotózásra tényleg semmi értelme fogyókúrázni....

Ugye tudod, hogy retusálják a képeket?

és írod, hogy nem érdekelnek a negatív vélemények.. nos, hát értelmes ember ilyen kérdést nem tesz föl amit te, tehát evidens,hogy csak úgy záporozni fognak a negatív üzenetek

2015. máj. 3. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!