Fiú vagyok és nagyon nagyok a combjaim, sportolok régóta, de szinte semmit nem fogytam, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Én inkább azon vagyok, hogy erősödjek, tehát súlyzózok, felülés, stb, de megnéztem a combom ülve és keservesen nagy és zsíros, nagyobb ülve,mint egy átlagember törzse. Mit tudok ellene tenni? Vagy gyúrjak felsőtestre és segít rajta az is, ha legalább a felsőtestem nagyobb lesz, jobban néz ki? Tudom, hogy nincs particionális fogyás, de mégis, valamivel nem lehetne rajta segíteni? esetleg ha leállnék a zsömlékkel, zsírokkal ennél is jobban?2015. ápr. 22. 19:38
1/2 anonim válasza:
Ha ennyire sportolsz, akkor nem az izomtól nagyok? De lehet, hogy a látásod torzult. Mutass egy képet.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem az izomtól nagyok sajnos, annak örülnék. Ez lötyög és elég sok zsír van rajta.
2015. ápr. 22. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!