Hogy fogyjak le? Csak pár kilót kellene, sportolok, számolom a kalóriákat és mégsem.
63 kiló vagyok, 170 centi magas. 3-4 kilót szeretnék csak lefogyni de hiába próbálkozom nem megy. Hetente járok aerobikra és lovagolni, nyomon követem a kalóriákat kalóriabázison, mindig a megadott kalóriahatárig. Eszek rendesen mindent, kivéve a sok nasit és az üdítőket. Mit kellene csinálnom hogy lemenjen az a pár kiló???
20/L
Lehet, hogy pont ez a gond.
Mármint, ha nem szereted a zsíros ételeket akkor ne edd.. vagy mégis, sok ember gyógyult meg úgy, hogy tudatosan erőt vett magán, és megszerették a testük számára ideálisabb ételeket.
A zsírnak alacsony az inzulinválasza, építi és energiával látja el a testünket, a cukor megdobja az inzulinszintet, nagyobb mennyiségben/adott helyzetben elveszi az energiát hiszen gyakorlatilag zsírsejtekben raktározódik az, aminek a sejtjeidet táplálnia kellene.
Szerintem próbálj többféle étkezési típust is pár hónapig, de célszerű lenne a zsírosabb étkezéssel kezdeni, valószínűleg még nem próbáltad. A zsírt sem kell túlzásba vinni semmilyen étrendnél (ketogénnél sem), érdemes utánanézni mennyire van szükség.. de fontos, hogy a nagy inzulinválaszú szénhidrátfogyasztás lecsökkenjen, a fehérje is lehet moderált.
A tejtermékek nagy inzulinválaszt okoznak, hátráltatják a fogyást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!