Hogy számolhatnám így a kalóriákat?
Figyelt kérdés
Régen ezzel a módszerrel fogytam le.(azóta visszahíztam kicsit) De akkor mániákusan mindent mértem, nem mertem enni ha nem tudtam mennyi kalória van benne. Állandóan minden termék kalóriatartalmát néztem. Lehet nem lenne rossz módszer ez, de hogy oldhatnám meg ha sokszor olyat eszek aminek nem tudom a pontos kalóriaértékét, vagy épp nem otthon eszem, nincs lehetőség lemérni, vagy főtt ételt eszek amit anya csinál. Hogy lehetne ezt megoldani?2015. márc. 1. 11:27
1/2 anonim válasza:
Én csak az "üres" kalóriákat szoktam számon tartani. Pl. van egy felső határom, hogy édességet csak 50, nagyon max. 100 kalóriányit eszem egy nap.
Az alapételeknél (pl. ebéd), 1) mérsékelt adagot eszem, 2) az gyakrabban fogyasztott ételeknek nagyjából tudom a kalóriatartalmát, és általában azt választom, aminek egy adagja kevesebb kalóriát tartalmaz.
Szóval szerintem egy kicsit vedd lazábban, amit nem tudsz pontosan, azt saccold be!
2/2 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint általában elég kb. 2 hét szigorúbb kalóriaszámlálás, utána már szemre is meg fogod tudni találni a mértéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!