Akik számolják a kalóriákat, azok hogy csinálják?
Tehát itt gondolok arra, hogy akkor mindennek meg kell nézni, hogy mi hány kalória? És ki kell számolni, hogy ebből ennyit és abból csak annyit ehetek? De ez mitől függ? Mert ha mondjuk egész nap a gép előtt ülök, akkor feltételezem kevesebb kalória kell, mintha egész nap jönnék-mennék esetleg sportolnék pár órát. Mondjuk valaki a 10. emeleten lakik, és elromlik a lift és gyalog kell felmennie, akkor honnan tudjátok, hogy mennyivel lehet többet enni?
Ezt most komolyan kérdezem, mert én még sosem csináltam ilyet, és el sem tudom képzelni, hogy egész nap számoljak és kalkuláljak ilyen dolgok miatt.
kaloriabazis.hu
Számolja az helyettem, és a napi mozgást is be lehet állítani. Nagyon okos oldal.
nem.
1x van kiszámolva a diéta elején,amikor összeállítod az étrendet.
akkor kell kikeresni,hogy mi mennyi.
aztán minden nap ugyanazt a menüt eszed kimérve.
ha meg tovább akarod csökkenteni,akkor a ch-t újraszámolod.
ha bármi "gondom" lenne akkor 2-3 óra helyett inkább 24 órán keresztül sportolok,
Egyenes út vagy az elhízásba, vagy az anorexiába... Kicsit gondolkodj, kérlek.
"Egyenes út vagy az elhízásba, vagy az anorexiába... Kicsit gondolkodj, kérlek."
Most ezt komolyan nem értem!
Tehát ha én folyamatosan sportolok, (triatlonozom versenyszerűen már évek óta) de tegyük fel megkívánok 2 szelet sütit, és ezért akár 24 órán át képes vagyok mozogni mint hogy lemondjak róla, emiatt, én vagy 20 kg-os vagy 130 kg-os leszek?
Akkor mi még mindig egymás mellett elbeszélünk.
Én érdeklődtem, (mert folyamatosan olvasom a kalória számolgatásokat), hogy ezt hogy kell, meg egyáltalán kinek hogy van ehhez türelme meg minden. Mikor jöttek a válaszok én írtam, hogy nekem ehhez nem lenne türelmem. Tehát mondjuk egy szülinapi party-t egy szilvesztert nem hagynék ki, egy táblázat miatt. Inkább aznap/másnap akármikor többet edzenék. A 24 óra az csak egy olyan hasonlat volt, amikor valaki találkozik valakivel és azt mondja neki: "Gizi! 1000 éve nem láttalak!" De mégsem 1000 éve találkoztak. Tehát nem gondoltam hogy a 24 órát komolyan gondolod. Még az IM-re is max. 16 órát kaptunk/kapunk, ami nem semmi, úgyhogy SZÓ SZERINT nem kell 24 órában gondolkodni.
Az egy dolog hogy hetekkel a verseny előtt már nem mindegy miket és mennyit eszik az ember, de az mégsem éveken keresztül és minden nap van! Ha én előző este (verseny előtt) 3 villával több tésztát eszek, akkor nem lesz "tragédia", de gondolom akik diétáznak, vagy hogy hívják, nekik minden apró dologra figyelni kell, vagy írni, vagy nem tudom.
megintcsak nem.
szerintem alapból azt nem érted meg,hogy azért nem kell folyamatosan keresgélni,hogy mi mennyi,mert össze van állítva az étrend és azt eszed időre,minden nap ugyanazt,ugyanakkor nagyjából.
ezen mi a fenét kellene folyamatosan számolni?
ezt meg én nem értem.
a szülinapi partin tortaevés meg nem lehet nagy cucc,legfeljebb akkor ha egy hónapon belül lépsz fel a mr olimpia testépítő versenyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!