Tehát itt gondolok arra, hogy akkor mindennek meg kell nézni, hogy mi hány kalória? És ki kell számolni, hogy ebből ennyit és abból csak annyit ehetek? De ez mitől függ? Mert ha mondjuk egész nap a gép előtt ülök, akkor feltételezem kevesebb kalória kell, mintha egész nap jönnék-mennék esetleg sportolnék pár órát. Mondjuk valaki a 10. emeleten lakik, és elromlik a lift és gyalog kell felmennie, akkor honnan tudjátok, hogy mennyivel lehet többet enni?
Ezt most komolyan kérdezem, mert én még sosem csináltam ilyet, és el sem tudom képzelni, hogy egész nap számoljak és kalkuláljak ilyen dolgok miatt.
Gizi, hát te vagy az? Ez továbbra is gyanus. Az ezer év nem jó hasonlat, mert te itt 10-20 kalóriákról kérdezel (annyit se égetsz a 10. emeletig). A lényeg az, hogy akik több sporttal próbálják ledolgozni a bűnözést többnyire kórházban kötnek ki. Nem lehet ledolgozni és nem lehet így élni.
2013. márc. 30. 08:37
12/15 A kérdező kommentje:
Feladom. Ok, megeszek 2 sütit, 1 órával többet bicajozok, majd kórházba kerülök.
Emellett egyszerre leszek anorexiás és 200 kg is.
Lelkiekben felkészültem ezekre. :)
2013. márc. 30. 13:16
13/15 poiu válasza:
Ne add fel, mert még nem érted. Nem egyszerre leszel 200 kiló és anorexiás, hanem vagy elszalad a súlyod, vagy kényszeresen fogod figyelni minden süti következményét. Mondjuk eszel két rétest, ami 7-800 kCal, akkor utána kb. egy órát kellene pluszban kocognod. Ha én edződként megtudnám, hogy terven felül időnként órákat sportolsz két hülye süti miatt, akkor pszichiáterhez küldenélek, és ha ez sem segít, kitennélek a csapatból.
2013. márc. 31. 09:11
14/15 A kérdező kommentje:
Te nem érted! Én nem azt írtam, hogy naponta eszek meg 2 sütit, hanem ha épp megkívánok 1-et, vagy van egy szülinapi buli, egy szilveszter (amiből bármennyire hihetetlen de csak 1 van egy évben december 31-én ha minden igaz) akkor MEG FOGOM ENNI AZT A KI....OTT szelet sütit, és ha választani kéne hogy: 1. Nem eszem meg azt az 1 szelet sütit, vagy 2. Ezért "cserébe" többet futok vagy akármi, akkor azt választanám!
2013. márc. 31. 13:13
15/15 poiu válasza:
OK én adom fel. Ha komolyan triatlonozol, nem lehetnek súlyproblémáid, tehát valamiben nem vagy őszinte, arra meg kevés az időm. Egyébként normális diétán nem kívánunk sütiket, ha mégis megesszük, és ennyi. Normális diéts elbír ilyesmit. Azok, akik a süti utáni plusz edzésre rugóznak lesznek VAGY anorexiások VAGY kövérek. De szia, vár a többi halálraitélt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!