Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez sok reggelire volt?

Ez sok reggelire volt?

Figyelt kérdés

2db natúr joghurt egy kis mézzel

2db rozskifli nagyon kevés vajjal 4db pulykamell sonka és 1db pirított bacon

2016. nov. 4. 07:16
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Valaki megtudná mondani testsúly kg-onként mennyi zsír,ch,fehérje kéne ?
2016. nov. 4. 19:43
 22/27 anonim ***** válasza:
Versenydiétát követő testépítő vagy, vagy mi a rák? Ne foglalkozz ennyire a kajával. Anorexiás vagy? Ilyen súllyal még el is hinném.
2016. nov. 4. 22:15
 23/27 A kérdező kommentje:
Nem vagyok anorexiás csak egyfolytában fel vagyok puffadva és próbálok fogyni hátha jobb lesz
2016. nov. 5. 03:30
 24/27 anonim ***** válasza:
Ha fel vagy puffadva, akkor nem fogyni kell, hanem megtalalni az okat. Valoszinü, hogy van valamilyen intoleranciad ( fruktoz, laktoz, gluten, ki tudja) Erdemes lenne kerni egy vizsgalatot. Esetleg azert puffadhatsz mert helytelenpl taplalkozol. Amit most csinalsz az kb. olyan hogy jajj nem müködik a fekem rendesen, inkabb tankolok jobb benzint a kocsiba, hata attol jobb lesz.
2016. nov. 5. 07:38
 25/27 A kérdező kommentje:
próbáltam sok fajta étkezés kizárni tejet stb mindenhogy puffadok reggel nem de ha eszek bármit is igen estére olyan vagyok mind aki terhes xd
2016. nov. 5. 13:08
 26/27 anonim ***** válasza:
Gasztroenterológián nem is voltál? Simán lehet fertőzésed vagy szervi elégtelenséged. Puffadásra a fogyás sose jó, nem a túlsúly okozza.
2016. nov. 5. 15:29
 27/27 anonim válasza:
szerintem nyugodtan ehetsz többet, hisz mért ne?
2016. nov. 21. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!