Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ez sok reggelire volt?

Ez sok reggelire volt?

Figyelt kérdés

2db natúr joghurt egy kis mézzel

2db rozskifli nagyon kevés vajjal 4db pulykamell sonka és 1db pirított bacon

2016. nov. 4. 07:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Kicsit sok.
2016. nov. 4. 09:37
 12/27 anonim ***** válasza:
Leírtad az étrendet nyomi? Nem. Akkor mégis honnan kéne tudnunk, hogy ez sok vagy nem. Az összkalóriabevitel és a tápanyagbevitel számít. (mondjuk amit ideböfögtél egy rakás sz@r,nem étkezés) De tudod mit? Sok. Felezd! Remélem így már boldog vagy.
2016. nov. 4. 09:58
 13/27 anonim ***** válasza:

"ezen az oldalon senki nem tud segíteni..."

Ez igaz, mivel a válaszhoz alapvető információk hiányoznak! Pl. mennyi az alap kalóriaigényed, mennyit mozogsz, mikor, milyen mennyiségben és mit szándékozol még elfogyasztani stb.

2016. nov. 4. 12:30
 14/27 anonim ***** válasza:
Te idióta barom, te! Egèsz napi összkalória szàmít, meg a makrók! Önmagàban nem egy étkezèsen múlik! Tehát, ha ez a reggelid, de a nap többi részèben nem eszel mast akkor kevés. Ha meg rendesen eszel, akkor belefèr.
2016. nov. 4. 12:49
 15/27 A kérdező kommentje:
De én azt kérdeztem nyomorultak hogy reggelire jó e -.- Ekkora gyökerek vagytok ? Nem tudjátok felfogni a kérdést ?
2016. nov. 4. 16:47
 16/27 anonim ***** válasza:
Te gyökér. Van olyan ember, aki napi 1-2x eszik sokat, és jól elvan úgy is. Ha te napi 5x eszel ennyit, akkor az jó (mivel elég girhes lehetsz ilyen súllyal), ha meg csak 2x eszel ennyit, az rohadt kevés lesz. De ne hülyézz már le mindenkit, aki normális tanácsot akar neked adni, mivel a te kérdésed eleve hülyeség. Mi csak próbálunk értelmet adni ennek.
2016. nov. 4. 17:34
 17/27 anonim ***** válasza:
Vigyázz a szádra kiskancsó! Azt kérdezted sok-e (franc tudja) nem azt hogy jó-e (leírtam,hogy sz@r). Aki nehéz felfogású, az te vagy.
2016. nov. 4. 18:06
 18/27 anonim válasza:
Szar is volt meg kevés is. Miért nem eszel zabot fehérjével reggelire?
2016. nov. 4. 18:45
 19/27 A kérdező kommentje:
jó bocs mindenkitől akit le hülyéztem csak fel ba--tak :D köszönöm a válaszokat :D szénhidrátot csak reggel eszek :D
2016. nov. 4. 18:47
 20/27 anonim válasza:
Az elég nagy hiba!
2016. nov. 4. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!