Melyik a jobb reggelire?
Szerintem mind a ketto kuka.
2 tojasfeherjebol es egy tojassargabol rantotta, es reszelt sargarepaval, salatalevellel, par szem dioval salata, tejeskave cukor es minden nelkul.
Probalj reggelire nem enni szenhidratot (max zoldsegek) hanem feherjet, akar novenyi vagy allati, de feherjet. Kevesbe leszel ehes napkozben.
A második.
Semmi gond vele.
Persze az számít, hogy ezen kívül még mit eszel.
#7: Van, akinek ez nem étel, csdak a testünkkel szúrunk ki. Én nem dobok ki ételt, eleve nem is veszem effélét, így OK, nem? :)
A tk kenyér gluténos szénhidrátbomba, ami persze nem mindenkinek baj. Én nem tartom jónak, nekem pedig brutális lenne. De mivel a tejeskávé mindkettőben ott van a sok szénhidráttal, fehérje, zöldség sehol, ezért is írtam, hogy egyik se jó.
Zab jobb lenne, a rostok és a glutén szinte teljes hiánya miatt, de fehérje zöldségekkel pláne. Viszont számít, hogy ki hogyan tud táplálkozni, van, aki kizárólag szénhidrátdús étkezést visel el. Az nyilván egyen szénhidrátot minden étkezésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!