Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen bátran ehetek Weetabix-...

Milyen bátran ehetek Weetabix-et (natúr)? Hány darab maximum egy főétkezésnél, illetve a köztes étkezésnél? JOBB, MINT A ZABPEHELY, PL. REGGELIRE?

Figyelt kérdés
Édesítést nélkülözve, vízzel fogyasztanám. Am a zabpehelynél az a rossz, h a mértéket nehéz megtalálnom, így rászoknék erre a finomságra, vagy inkább ne? Am összeségében a napi kalóriaszámlálósdiban a fitnesspal szerint az alapnál kevesebbet eszem, azaz talán jobb lenne ezt ennem, mert hétköznapokon a reggelim általában 2 abonett+ 1alma+ 1fél hal konzerv. Am ha elfogy az abonett, akk zabkása lesz, és ha az is kiürül, akkor lépne életbe a weetabix. :)
2012. nov. 26. 15:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%

Az ember táplálékai az állatok és az alacsony ch tartalmú zöldségek.

Miért akarsz mindenképpen valami keményítővel teli élelmiszeripari csodát enni? Ha ennyire akarsz zabot vagy weeta izét akkor úgy is enni fogod, de nem az egészségre kellene törekedni? Én nem ennék bátran ilyeneket, mert nyilván káros, hiszen se nem hús, se nem zöldség. De meghalni sem fogsz tőle, ne is félve edd, ha már eszed. Akkor egészségedre váljék, de édességnek miért nem esztek mondjuk kókusz reszeléket, xilittel, mákkal, mogyoróval..? :)

2012. nov. 26. 15:41
 2/16 A kérdező kommentje:
Reggelire nem adnak elég energiát a zöldségek, gyümölcsök. Húst reggelire tk/hajdina/rozs/abonett termékek nélkül? ... Sztem ma már nem vacsizom....
2012. nov. 26. 16:03
 3/16 anonim ***** válasza:
0%

persze hogy nem adnak. sőt, zsír fogyasztás nélkül a zöldségek emésztése ugyan úgy macerás, mint a gabonáké. nem csak hogy hús kell reggel, hanem leginkább zsír! nem csak az, de azt tartalmaznia kell a reggelinek.

weetabix. Hús tepertővel, retekkel, hagymával (sonka, kolbász, tojás) valahogy inkább így. Ez lesz az Aczélmix :D

2012. nov. 26. 16:05
 4/16 A kérdező kommentje:
Jahm, és azért, mert nem vagyok édesszájú, vagyis az lennék, ha nem lenne önfegyelmem. Nekem elegek a gyümölcsökben lévő cukrok, és még egyéb jó dolgokat tartalmaznak. Viszont, ha muszáj édesíteni, akkor egyértelműen xilit. (Szülinap, partik, stb.)
2012. nov. 26. 16:07
 5/16 A kérdező kommentje:
Én csak halat/csirkét/pulykát/vadhúsokat eszem, ezért az általad ismertett reggeli kilőve.
2012. nov. 26. 16:11
 6/16 anonim ***** válasza:
0%

Értem. Érdekes állapot ez, látszik hogy egészségtudatos vagy, de egy reggelinél mégis gabonákban gondolkozol.

Nem lehet az általad preferált húsokból elkészíteni a reggelit, a zöldségekkel? Mert amiket írtál nagyon jó alapanyagok, egészség fogyás szempontjából.

2012. nov. 26. 16:16
 7/16 A kérdező kommentje:
Akkor mit egyek szerinted? Ugye nem azt várod, hogy az amúgy egy ebéd menünek remek, húst salival reggelire opciót választom reggel 6-kor?
2012. nov. 26. 16:30
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

Igazából egészen reggel 9-ig (nyilván ez nem szentírás) jó és hatékony az emésztésünk.

De egy sült hússal, salátával nem értem mi a gond, villás reggeliről nem hallottál? :) Amúgy a reggeli ugyan olyan étkezés mint az ebéd. Ugyan úgy egészségesnek kell lennie, annyiban kitüntetett, hogy meghatározza a napunkat valamennyire.

Szerintem amúgy elég kreatív vagy, és megoldod, ha valaki képes tehénből kifolyt gennyes lét megenni cukros szénhidráttal reggel, akkor normális, ízletes és tápláló étel már csak lecsúszik nekünk is!

2012. nov. 26. 16:35
 9/16 A kérdező kommentje:
Majd átgondolom, de van még egy ez ellen szóló érv: kiszámoltam a napi fehérje szükségletemet, ami 45 gramm, és ha minden étkezésem húsos lenne, akkor biztosan túllépném ezt.(myfitnesspal szerint)
2012. nov. 26. 16:46
 10/16 anonim ***** válasza:

myfitnesspal egy rakas sz** arra jo egyedul hogy szamold magadnak a kaloriat de az hogy mit szab szemelyre hogy mennyi cukrot zsirt feherjet fogyassz egy jo nagy atb*szas raadasul egy csomo etelnek rosszul van megadva az adata szoval egyaltalan nem relevans de a kerdesedre valaszolva a wheatabix nagyon jo en is minden nap azt reggelizem bar en csak egyet eszem sok sok feherjevel de en legalabb 100g feherjet beviszek egy nap szoval nekem egy wheetabix reggel es onnantol kezdve csak feherje (hus, tojasfeherje, cottage cheese turo) plusz zoldsegek ritkan egy alma vagy mandarin ha nagyon edessegre vagyom

Visszaterve RAD! Nyugodtan egyel 2-t reggelire de ha belefer a kaloriadeficitbe akkor akar 3at is. amikor mar nagyon kaparom a falat szenhidrathianyban en szarazon is megeszem egyet mondjuk ebedre a hus melle

2012. nov. 26. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!