Ez sok reggelire volt?
Figyelt kérdés
2db natúr joghurt egy kis mézzel
2db rozskifli nagyon kevés vajjal 4db pulykamell sonka és 1db pirított bacon
2016. nov. 4. 07:16
1/27 anonim válasza:
Mihez képest? Kortól, nemtől, súlycsoporttól és életviteltől függ!
2/27 A kérdező kommentje:
17f 55kiló 172cm és nem igen mozgok csak az étrendre próbálok figyelni
2016. nov. 4. 07:25
3/27 anonim válasza:
Azt tudod haver,hogy ez női súly?
4/27 A kérdező kommentje:
azt tudod haver ,hogy nem ez volt a kérdés?
2016. nov. 4. 07:40
5/27 anonim válasza:
Szerintem nem sok reggelire volt, hanem csak egyre.
6/27 A kérdező kommentje:
Jól van na reggel van fáradt vagyok elírtam ez van hibázik az ember :D Ahelyett ,hogy kötekedtek esetleg értelmes választ is adhatnátok :D
2016. nov. 4. 07:57
7/27 anonim válasza:
Nekem sok lenne haver,mert ezek közül egyiket se eszem. De amúgy nem sok értelme van a kérdésednek.
8/27 A kérdező kommentje:
Mért nincs sok értelme ? sok a kibe.a..ott kaja reggelre vagy sem ? xd
2016. nov. 4. 08:17
9/27 anonim válasza:
Nem egy étkezés határozza meg a fogyást. Egy hónapokig tartott étrend már hoz látható változást.
Neked viszont kizárt, hogy fogynod kéne.
10/27 A kérdező kommentje:
Ez szép meg jó de a kérdés nem ez volt :D Én azt kérdeztem hogy ez szerintetek reggelire jó így vagy sok ? De mind egy már nem is érdekel ezen az oldalon senki nem tud segíteni... vagy idejönnek a nagy "vicces" emberek trollkodni vagy nem a kérdésre kapom a választ xd
2016. nov. 4. 08:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!