600 kalóriát ettem reggelire, ez nagy baj?
Szerintem nem baj hiszen az 1500 kalóriát nem lépted át. Az lenne gond ha az egész keretedet megetted volna reggel.
Nekem nem jó ha túl sokat eszek reggelire, mert utána még több kell. De ha te nem ilyen típus vagy és betudod osztani a maradék kalóriát akkor nincs gond.
Szerintem teljesen jól beosztható a maradék keret, főleg, hogy már lassan 10 óra és még tele vagy (persze feltételezzük, hogy nem hajnalban fogsz lefeküdni).
Ha csak csokiból vitted volna be a 600 kcal-t és farkas éhes lennél, az gond lenne (mondjuk az sem túl tökéletes étkezés amit felsoroltál, de azért nem is vészes szerintem).
Hogy az összetétele neked megfelel-e, azt neked kell eldöntened.
A mennyiségében semmi problémát nem látok. Főleg alkalmilag. Egyszer meg se mondom, mekkora volt az ebédem, de ha éhes az ember, ez még csak nem is hiba, nemhogy bűn. De aznap nem fogytam, az biztos.
Normálisan persze sokkal kisebb, bár 1000-1200 kcal alá nem tudok menni. Ha a nap jól kijön és hosszútávon fogyok (s nem éhezem nagyon), akkor ez így teljesen jó.
Azt nem tudhatom, hogy egy ekkora s ilyen reggeli mit okoz nálad. Én éhes lennék tőle és kora délután már 2000 fölött járnék, így semmiképp nem csinálok ilyesmit fogyáskor. De ha te remekül jóllaksz és könnyed délutáni evésekkel is elvagy, akkor mi a gond?
A párom 1000-1200 kcal-t reggelizik 6-kor (pl. sütit, mert édesszájú s ez remek munkába vivős étel), ha fogyni akar s ha a nap többi részét fegyelmezetten csinálja, el is éri a célját. Úgyhogy nehéz megmondani, sok-e 600 kcal, kismillió dologtól függ. Leginkább az összbevitel s a teljes energiaigény kapcsolata dönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!