Megzabáltam több mint 2600 kalóriát reggelire?!
20 éves lány vagyok. Hosszú koplalásos időszak után(emésztőrendszeri betegség miatt, nem direkt)szó szerint KÉPTELEN vagyok abbahagyni az evést. Hiába leszek rosszul, utána nem is tudok már aznap enni, de felfalok mindent.
Ma reggelire megettem 4 kiflit margarinnal,10dkg sonkával,10 dkg sajttal, paprikával salátával, majonézzel, aztán megittam 2 bögre kávét tejjel, és majdnem két csomag 150 g-os vaníliás karikát...
Pedig már tegnap este elterveztem, hogy na majd mától diétázok...hát ez lett a diétából...
A betegségem óta fél év alatt vagy 20 kiló jött rám! Nem tudom mit tegyek, úgy érzem már függő vagyok, olyan is előfordul, hogy szó szerint remegek, és ideges vagyok amíg nem jutok kekszhez. Mindennap meg kell ennem egy csomaggal...Annyira félek, hogy hatalmasra hízok, még betegebb leszek, esetleg jön valami más, pl cukorbetegség ezek miatt a kontrollálatlan zabák miatt...
Kérlek szépen, adjatok tanácsot, mit tegyek, hogyan szálljak ki, úgy érzem, emiatt megy tönkre az egész életem...már nem merek társaságba járni, kimozdulni,munkát keresni, csak itthon ülök egész nap, épp csak a boltig megyek el(jól feltankolni kajából, de már az eladók is furán néznek, hogy kinek viszem az ipari mennyiségű édességet,kaját,pékárut mindennap), annyira szégyenlem magam a súlyom és a zabalás miatt.
Tudom h rossz, de nem bírok kiszállni! Az meg a másik, hogy minden pénzem elmegy ezekre, már ott tartok, hogy eladom a dolgaimat, hogy legyen miből finanszírozni a zabát!
Annyira megvetem és rosszul érzem magam, tök bűntudatom van, és megint az a vége, hogy a zabálásba menekülök(aztán az öngyilkosságot tervezgetem, majd elhatározom hogy holnaptól diéta, de másnap kezdem elölről a zabát!!)
Ma másfél órán át zabáltam, több mint 2600 kalóriát, és nagyon rosszul vagyok...segítsetek!(hányni nem tudok, és nem is akarok!)
Szia.
Én is kajamániás voltam, egyszerűen nem bírtam abbahagyni, imádtam az édességeket, csokikat és rengeteget ettem belőlük.
Elég kövér voltam kb 116kg. 17/f 187cm
Aztán eléggé elegem lett abból hogy egész életemben kövér voltam, és rengeteg dologból kimaradtam emiatt.
Ekkor elkezdtem gondolkozni azon (evés közben) miközben rágod az ételt, hogy mi a f*sz olyan jó ebben. Miért okoz örömöt.
És végül rájöttem hogy nem is jó zabálni.
Ezután kb fél év alatt leadtam 40kg rendszeres sportolással illetve naponta kb 700kcal-t ettem.
Ha pl: szomorú vagy mert mondjuk nem mersz kimenni a strandra akkor mégtöbbet eszel.(öngerjesztő folyamat).
Ezt kell TUDATOSÍTANOD magadban és akkor nem akarsz majd enni.
Első, nagyon ügyes, és erős vagy, hogy így le tudtál állni!
Igen, lehet, hogy igazatok van és tényleg pszichológushoz kell mennem...
Elhihetitek, belátom hogy ez nem jó, de csak akkor, ha már "leettem magam a sárga földig", addig nem látok, nem hallok, csak a kaja létezik...
Igen, nekem is volt már, hogy elgondolkodtam, miért csinálom ezt? Nem is esik jól, fáj a hasam, meg sem bírok mozdulni...de nem bírtam abbahagyni az evést :S
Most is rosszul vagyok, de a reggeliből megmaradt 3 db vaníliás karika, már érzem, hogy egyre inkább meg akarom enni..pedig majd kipukkadok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!