Reggelire 4db abonett + 15dkg csirkemellsonka + 10dkg kígyóuborka. Megfelel?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 09:29
1/16 anonim válasza:
1 db abonett kenyér kb. 104 kcal!
4 abonett, az 416 kcal+ 10 dkg csirkemellsonka 90 kcal+ 10 deka ubi kb.30kcal=
536 kalória. Gondolom tejeskávé, vagy valami ment még plusszba. Szerintem jó, bár attól függ, mennyi kalóriát számolsz egy napra.
2/16 anonim válasza:
Teljesen megfelelő. Annyi zöldséget ehetsz amúgy amennyit csak akarsz. Napi 5x értkezés javasolt.
3/16 A kérdező kommentje:
A csomagoláson 1db abonettre 36kcal-t ír.(!)
És nem ittam hozzá,csak szénsavmentes vizet..
2012. ápr. 1. 09:44
4/16 anonim válasza:
1 szelet abonett csak 16 Kcal...
5/16 anonim válasza:
Hiszek a csomagolásnak a weblapjuk írt 16-ot.
6/16 A kérdező kommentje:
akkor elnéztem,16 kcal..
Most akkor az abonett jó,vagy nem jó reggelire?:/
2012. ápr. 1. 09:46
7/16 anonim válasza:
Jó ez reggelire. :) Mértékkel meg pláne, és te mértékkel etted.
Azért legyen majd változatos a reggelid, szóval tk. kenyér, magvas zsömle, abonett, puffasztott rizs és búza, zabpehely felváltva legyen, hogy ne legyen egyhangú a reggelid. :)
8/16 A kérdező kommentje:
rendben,erre figyelek.(:
2012. ápr. 1. 09:53
9/16 anonim válasza:
Még ha egy abonett 36 kcal, ahogy te nézted, akkor is jó van, hiszen a 4 db is 144 kcal, ami nem túl sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!