Fogyókúra alatt az Abonett kenyér, vagy az a tk kenyér jobb, amiben szépen kirajzolódnak a kis magvak?
Figyelt kérdés
Reggeli 1-1 szelet zöldségekkel, sovány feltéttel.2012. febr. 26. 23:15
1/2 anonim válasza:
Attól függ, mi fér bele a napi kalóriaszükségletedbe. Én azt gondolom, normális fogyókúrába belefér a normális kenyér. A tk. kenyérben sokkal több a szervezet számára hasznos dolog. Viszont a kalória is több benne.
Én soha nem ettem abonettet, kenyérrel is jól elvagyok.
2/2 anonim válasza:
Szerintem a tk kenyér, hiába, hogy több kalória van benne, de hasznosabb a szervezetnek és sokkal jóllakottabb vagy tőle sokkal tovább (legalábbis én abonettel sosem éreztem jóllakottnak magam, ha meg eszem még valamit egy óra múlva, akkor ugyanott vagyok kb...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!