Számolom a kalóriát, kardiózom! Még se fogyok?
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy miért nem fogyok ??
A kalóriát próbálom számolni. Nem tudom hogy sok vagy kevés de ez egy napi kaja (példa)
Reggeli: Saláta
10órai: lekváros kenyér (teljes kiörlésű)
Ebéd: joghurtos alma vagy banán és egy kis méz
uzsonna: alma vagy banán
vacsora: saláta vagy répa és egyéb zöldségek
Mindennap edzek (heti 7szer!!) 25perces kardió (Jillian Michaels 30 napos kardiója) +9perces has edzés
Naponta megiszok 1 liter vizet.
Jelenleg 168cm 72kg vagyok.
Sokan mondják, hogy az alkatod ilyen és nem fog sikerülni....
3hét alatt csak 2kiló ment le!!(???)
Tudnátok adni tippeket hogy mit egyek reggelire ebédre stb. És mit szabad?? Hús?? Zöldség (gondolom igen)? Túró? Joghurt?
ELŐRE IS NAGYON KÖSZÖNÖM
U.I: nem nagyon hiszem hogy lehetnek kisebbek a lábaim, szinte lehetetlennek tűnik. Esetleg valakinek sikerült?
Én is ismerek, aki csokin él, gondolom ez azért is van, mert valamennyire az édes íz elveszi az étvágyat- a hatást nem tudom megalapozni tudományosan- csak magam vettem észre.
De szerintem hangulatban akkor is látszik a különbség. Ha nekem leesik a vércukrom, jajj annak, aki a közelemben van.
Ez érdekes, nekem az édesség durván fel tudja vinni a kalóriabevitelemet, ha nem vigyázok, főleg, ha szénhidrátdús (a szénhidrát engem kicsit sem laktat, persze az édességek nagy része igen zsíros is, de aki szereti az édességet vagy érzékeny az inzulin megdobására, annak bizonyára nem az édesség a kalóriabevitel csökkentésének a módja).
Akiről én tudok, annak egyszerűen tökmindegy, hogy zabkását, szénhidrátos-zsíros sütit, csokis-banános-mazsolás fehér rizst vagy rántottát eszik valamivel reggelire, nagyjából ugyanúgy jóllakik vele, ha ugyanannyi a kalóriamennyiség.
Lekvár, banán és méz...
25 perc kardió?
Előbbit hanyagold, utóbbit növeld.
szia, ne haragudj de ez a diéta nagyon rossz! teljes kiörlésű kenyér még rosszabb mint a fehér lisztes! Bizony, Norbi megmondta ezzel kapcsolatban az igazat nyugodtan keress rá ha szimpi neked ha nem, ő csak azt mondta ami a tény én utána néztem és valóban igaza volt ezzel kapcsolatban.. szóval, én először is kezdeném a 3napos cukorírtás diétával: nincs gyümölcs (fruktózot tartalmaz) nincs tej (tejcukrot tartalmaz) édesség, stb. Csak zöldség, sovány husi,felvágott, víz, és kávé minden nélkül, és mogyoró, dió, stb rágcsálni, nasinak.először ezt csináld meg tisztísd magadból ki az összes cukrot. 3 nap. Aztán pedig a diéta... ha fogyni szeretnél SOHA ne a kalóriát számold! csakis a szénhidrátmennyiséget azaz CH-t! 6 után pedig próbálj meg nem enni vacsorát el kell hagynod.
Ezeket eheted nyugodtan: SAJT! alig van benne szénhdrát, és zsíros! a zsír nem hízlal ha nem eszel mellé szénhídrátot. zöldség, gyümölcs, húsok, felvágottak, tojás,sok citromos víz legalább 2-3 liter naponta, bogyós gyümölcsök, BANÁN tilos, tele van cukorral, méz is tilos mert egészségesebb de igazabol az is cukor! magvakból is ehetsz bármit, NATÚR mogyoró, dió, mandula stb. ezeket tejtermékeket hagyd el: tej, joghurtok (max natur joghurt) , térj át a növényi tejekre: rizstej, mandulatej, kókusztej, SZÓJA nem jó mert tele van hormonnal. ha ezt megprobálod betartani kb 2 hétig garantálom,hogy fogyni fogsz. minden fejben dől el. ha kibirod biztos,hogy fogyni fogsz!!!
18as
magvak, sajtok bizony igenis hízlalnak, ezeket érdemes kerülni fogyókúra alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!