Nagyon szigorúan számolom a kalóriákat, szerintetek mekkora szükségem van rá? ( Többi lent )
Kb ennyi idő alatt már megtanultad hogy kb mekkora mennyiségű ételben kb mennyi a kcal.
Ha nem méred csak szemre, és egyenlőre csak fejben saccolod a kalóriákat akkor nem lehet gond.
Ha látod hogy felszaladt 1 kiló mert jobban feszül a nadrágod akkor jöhet a kalória számlálás írásban is.
Érdekes, mert ha 2298-cal fogynál és te csak 1140-et eszel, akkor már el kellett volna fogynod :)
Na ennyit ér a kalóriaszámlálás :)
Nyugodtan egyél, nem kell számlálni. Nagyon vékony vagy így is és ráadásul sokat mozogsz.
Ahogy írták előttem. Ha egy-két kiló felmegy, akkor azt úgyis érezni fogod és az még nem a világ vége, akkor visszafogod magad, hogy ne hízz tovább.
Én is pont 176 cm vagyok. 60-62 kg-san nagyon sokat piszkáltak, hogy hízzak, mert sovány vagyok. Most 64 vagyok. Így is még teljesen vékony vagyok.
Keresd fel Ladó-Burista Rékát, első körben nézegesd meg a honlapját, cikkeit, ask.fm-jét. Biztos találsz segítséget.
Egyébként szerintem ilyen paraméterek mellé, ennyi edzéssel sokkal többet kellene enned, az 1400 nagyon kevés, jól látod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!