Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Most mit tegyek nagyon túlette...

Most mit tegyek nagyon túlettem magam?

Figyelt kérdés

Rengeteget ettem ma eddig mit tegyek hogy ne menjen a fogyókúrám rovására? Ma ezeket ettem:

Reggeli: 40g zabpehely+egy banán + 2 szelet puffasztott rizs

Tizorai: alma

Ebéd: gombaleves rakott brokkoli ilyen sajtos keksz 10db es meg egy szelet tortát is

Gondoltam lemozgom csak nem tudom hogy hogy. Lefutom szerintem csak nem tudom hogy hány percig kéne futnom hogy a felesleges kalóriák lemenjenek. Valaki tud segíteni?

16/L 167cm 45kg

2016. márc. 26. 12:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát pedig te beteg vagy. Így is csont sovány vagy, és még 800 kcalt akarsz enni naponta? Menj orvoshoz!
2016. márc. 26. 17:28
 12/13 anonim ***** válasza:

800 kalória egy nap?O.O Olvastál te valaha bármilyen szakirodalmat? De most komolyan? Értem, hogy fogyni akarsz, amit egyébként abszolút nem kéne, de ugye azt tudod, hogy 1000 kalória alatt konkrétan ölöd magad?!

Tudod mi nem csinos, meg szexi? Egy kalóriaszámlálgató anorexiás lány.

2016. márc. 26. 22:58
 13/13 anonim válasza:
Ha te 16 éves vagy és 45 kiló akkor én 14 évesen és 38kilósan már szörnyen dagadt vagyok a te szemedben? Figyelj azonnal hagyd abba ezt a kalória számlálgatós marhaságot! Nekem az ebédem annyi volt ma mint neked az egész napi kajád😀. Amúgy 155cm vagyok 😀. Tehát ha te úgy önszántadból halálra éhezteted magad akkor csak hajrá! De az egészséges életről és a jövődről mondj le mert ha így fojtatod komoly bajaid lesznek! (Csak megsúgom ,hogy egy 400gmos szelet marhahúst ettem krumplival stb. Utána meg desszertet. És lásd semmi bajom! Szóval te is étkezz rendesebben mert ez lassan betegséggé növi magát!)
2016. márc. 29. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!