Mit tehetek, ha tulettem magam? (reszletek lent)
A múlton nem tudsz változtatni, ezen kár is rágódni. Nem látom bele magamat a helyzetedbe, de nagyon sajnállak.
A lényeg, hogy törekedj arra, hogy te irányíts. Minden gondolat, minden tett belőled jön. Nem más akarja így, nem a kaja akarja, hogy megedd. Állíts fel magadnak apró célokat. Írd le egy papírra, hogy te elakarod érni azt, hogy ma nem eszel, és el is fogod érni. Napvégén, amikor teljesítetted a magad elé támasztott célt, sokkal jobban fogod érezni magadat.
Nagyi ha nem támogat, akkor kerüld. Szüleid szerintem azért nem akarják megérteni, mert azt hiszik, hogy ez a betegség olyan, mint a mumus, hogy ha nem foglalkoznak vele, akkor egy idő után elmegy.
Ezen viszont te ne aggódj feleslegesen. Nem nekik kell rajtad változtatni, hanem saját magadon kell változtatnod.
Egyszerűbb lenne, ha megtalálnád az okát annak, hogy miért nem tudod abbahagyni az evést, mert minden -hát valljuk be- nem normális dolognak lelki oka van.
Én a helyedben felkeresnék egy kineziológust (ha miskolci vagy: [link] ), hogy együtt kiderítsétek a problémád gyökerét.
Ha TE felismered magadban a problémádat, akkor nyert ügyed van. De amíg a betegséged forrása nincs meg, addig nem is tudsz túlságosan tenni ellene.
Amikor úgy érzed, hogy enned kell, akkor kezdj el kérdéseket feltenni magadban, amivel jó esetben eljuthatsz a forrásig is:
- miért csinálom ezt?
- hogy érzem magamat most?
- miért jó ez nekem?
- mit tudnék tenni azért, hogy ne következzen be a rossz?
Én szorítok neked, hogy sikerüljön! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!