Most mit tegyek nagyon túlettem magam?
Rengeteget ettem ma eddig mit tegyek hogy ne menjen a fogyókúrám rovására? Ma ezeket ettem:
Reggeli: 40g zabpehely+egy banán + 2 szelet puffasztott rizs
Tizorai: alma
Ebéd: gombaleves rakott brokkoli ilyen sajtos keksz 10db es meg egy szelet tortát is
Gondoltam lemozgom csak nem tudom hogy hogy. Lefutom szerintem csak nem tudom hogy hány percig kéne futnom hogy a felesleges kalóriák lemenjenek. Valaki tud segíteni?
16/L 167cm 45kg
45 kiló vagy. Ha több vagy mint 14 (és több vagy...) akkor ez már anorexia.
Én is voltam ilyen helyzetben, de én sajnos tovább merészkedtem...sem az egészségednek, sem a lelkednek nem jó! Azonnal keress fel valakit akivel ezt megbeszélheted mert ez így biztos út a betegségekhez, depresszióhoz és a fanotikus "csak a kalória létezik" gondolkodáshoz! Ne akard elpocsélkolni a fiatal éveidet ezzel -nem is beszélve arról, hogy ha nincs menstruációd akkor a jövőben a baba (és akkor már mindegy, hogy menstruálsz vagy sem) nem fog összejönni.
2km 12 perc alatt
ha lassabb voltál fusd újra, amíg össze nem jön
Sajnálom de ez a testsúly egyáltalán nem normális és nem is egészséges.
A testtömeg indexed alapján alultáplált vagy..
Jobb lenne ha abba hagynád a fogyókúrád és inkább híznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!