Ez túl sok egy napra?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 15 éves lány vagyok, eléggé tudok játszani a súlyommal. 2015 elején szinte anorexiás voltam, undorodram az ételtől és magamtól, azonban sikerült felhíznom jópár kilót és most 58 kg vagyok. Mellesleg 170-172 centi. Karácsony előtt kicsit felhíztam, méghozzá 62 kilóra. Szóval jelenleg is diétán vagyok. 55 kg szeretnék lenni. Naponta kétszer eszek, mert nálam nem igazán jött be ez a sokszor eszem keveset dolog, azonban most, hogy elkezdődött az iskola, eléggé kimerült vagyok a kevés evés miatt. Holnapra egy kis szabad napot veszek ki és reggelire, iskola előtt szeretnék enni 1 szelet süteményt, majd délután salátát. Szerintetek a sütemény 20-30 perces edzéssel le tudom edzeni? Vagy inkább hagyjam a sütit, ha fogyásról van szó?😊2016. jan. 13. 20:10
1/5 anonim válasza:
Normális ételt egyél. Gondolom, a sütid nem az.
A saláta sem étel, nem lehet vele jóllakni (max. ha nagy és gazdag).
Miből akarod fedezni a tested tápanyagigényét? Szerintem nézz utána a helyes táplálkozásnak.
De az, hogy "egy szelet sütemény", a világon semmit nem mond az összetételéről. A kalóriatartalma kevés egy napra, az elég bizonyos.
2/5 anonim válasza:
A kérdéseget elnézve az "anorexiás voltam" kissé hibás kifejezés!
3/5 anonim válasza:
"eléggé kimerült vagyok a kevés evés miatt."
Vagyis megint koplalsz.
4/5 anonim válasza:
A 2.nak igaza van.
Le akarja edzeni a sütit, hogy akkor a napos kalóriaigényére egy saláta jusson... Au.
5/5 anonim válasza:
A sutit hagyhatod, viszont igyal sokat (lehetoleg ne azokat amik tele vannak cukorral. Enni ehetsz egy nap 5-6szor is, vagy tobbszor, nem az a lenyeg hogy mennyit eszel, hanem hogy mit es hogyan. Szoval: egeszseges taplalkozas,mindig kis adagokban, es sikerulni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!