Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 49 kg sok 164 cm-hez?

49 kg sok 164 cm-hez?

Figyelt kérdés
Mennyi idő alatt tudnék 45 kg-ra lefogyni?
2015. dec. 26. 17:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem, előző, az edző nem tudja befolyásolni a genetikát...

Kérdező, eléggé kizártnak tartom, hogy fogynod kelljen, inkább izmosodj.

2015. dec. 26. 20:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Megnézném én azt a 163 centi 80 kilós lapos hasú válaszolót. :D Kérdező te meg inkább sportolj.
2015. dec. 27. 16:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Az engem is érdekel :) Feszes amúgy simán lehet, vannak nem túl durva, de határozottan plussize modellek, akiknek gyönyörű és feszes a bőrük, nem folynak és lógnak, de vastagság azért van. 163/80-nal már nyilván kicsit sem szálkás az ember, illetve nagyon-nagyon kevesen lehetnek, akik igen, de nőknél bizonyára lehetetlen is koksz nélkül, bármilyen is a genetika (ez csak extrapoláció csekély tudásomból, de nagyot szerintem nem tévedhetek).

Olyan azért van, hogy a has lapos, mert a felesleg inkább combra, fenékre megy. Ritka, hogy a has ne legyen kedvezményezett hízás szempontjából, de létezik.

2015. dec. 27. 17:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező. Azért lehet "pocakod" mert nem sportolsz, és nem feszes a bőröd. Ne legyél ennyire buta. 156hoz vagyok 45 kiló, és mindenki szerint nagyon vékony vagyok.
2015. dec. 28. 12:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!